Ten tiebreak prawie jak kobieta.DUN I LOVE pisze:Ale return Vaska.

Ten tiebreak prawie jak kobieta.DUN I LOVE pisze:Ale return Vaska.
Co ciekawsze, John gra chyba swoje najlepsze amerykańskie lato w karierze.Mario pisze:Isner przegrywa 4 tiebreaka z rzędu; na tym etapie sezonu to jest wręcz niewiarygodne. Wielkie brawa dla Pospisila.
Po tej porażce będzie ciężko o wygranie całego US Open Series.DUN I LOVE pisze:Co ciekawsze, John gra chyba swoje najlepsze amerykańskie lato w karierze.Mario pisze:Isner przegrywa 4 tiebreaka z rzędu; na tym etapie sezonu to jest wręcz niewiarygodne. Wielkie brawa dla Pospisila.
Nie jaram się każdym Polakiem odnoszącym sukcesy bez względu na jego charakter czy styl w jakim zwycięża, chyba mam.DUN I LOVE pisze:A nie masz?Mario pisze:Znowu będzie, że się czepiam, że mam fobię na punkcie Polaków itd.
Powinni ten mecz umieścić na kortach z kamerami.DUN I LOVE pisze:Kort 9, start o godz. 18:00.
[13] Fabio Fognini (ITA) vs Ernests Gulbis (LAT)
O tym samym pomyślałem, ale już nie miałem chęci edytować. Swoją drogą, strasznie mnie to denerwuje, kiedy on przegrywa np. taką Niceę z Montym w żenującym stylu, kiedy przez cały tydzień gra ok.Mario pisze:Monfilsy to wystarczy jakby lepiej grały finały, to z 10 już by wychodziły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości