Frytki w półfinale. Brawo.
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Czy ktoś wie co się znowu popsuło u Kolyi? Miałem nadzieję, że zagra w SF.

Wygląda na to, że Kolia ma zapalenie oskrzeli i trudności z oddychaniem.Shinoda pisze:
Czy ktoś wie co się znowu popsuło u Kolyi? Miałem nadzieję, że zagra w SF.
I za to go lubię.Mario pisze:Tylko Gulbisa stać na to.
To źle?Del Fed pisze:Raonic oddaje prawie wygrany mecz.
Ale on już obronił te punkty.Del Fed pisze:Złe może nie, po prostu trochę dziwne w perspektywie szansy na obronę pkt sprzed roku. Może poczuł się zbyt pewnie. W 7 gemie np. zdołał się wykaraskać z problemów.
Lubisz kibicować drewnianym drągalom?grzes430 pisze:Osobiście wolę Raonica od Gulbisa.
O faktycznie, dzięki, ubzdurało mi się coś. Ale Cincy może zawsze nie obronićDUN I LOVE pisze:Del Fed pisze: Ale on już obronił te punkty.
Nie jestem zwolennikiem stylu Gulbisa, szczególnie po tej zmianie zamachu forhendowego. Dodatkowo znudziło mnie śledzenie kolejnych wtop Ernestsa, bo nie ma innego zawodnika, który zaprzepaszcza taki talent (nawet Gael, którego lubię, nie może się z nim równać bo akurat Francuz obrał drogę kariery taką, że tenisa aż tak poważnie jak pozostałe ATP nie bierze i chce by to co robi sprawiało mu przyjemność), a mówienie w przeszłości o nim jako człowieku, który w juniorach wygrywał z samym Novakiem Djokovicem przestało mnie bawić - bo tylko tym osiągnięciem Łotysz zostanie przeze mnie zapamiętany, chyba że powtórzy te wyczyny w finale szlema.Advantage pisze:Lubisz kibicować drewnianym drągalom?grzes430 pisze:Osobiście wolę Raonica od Gulbisa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość