Pełen draw: http://www.atpworldtour.com/posting/2013/422/mds.pdf
Mam nadzieje, że nie chodzi o 4 podwójne w gemie?DUN I LOVE pisze:Pięknie by było, gdyby Gulbis powtórzył wyczyn z Kanady.
Tak, była.Mario pisze:Aha, relacja jest na twitterze turnieju?
Raonic - Tipsar nie ma numerka.robpal pisze:Simon, Gasquet i Tipsar seedami w ćwiartce Novaka, połówka z Ferrerem albo Delpo...
Ja uważam, że dobrze dysponowany Anderson dostanie swoje szanse. Reszta raczej nie - Kolba słaby, Fish bez ogrania, Haas kontuzjowany.jonathan pisze:Ale jako fan Rogera wyjątkowo nie będę wybiegał jeszcze do tego meczu, bo patrząc na ostatnie turnieje najpierw trzeba martwić się o przejście Fisha/Kohlschreibera, a potem Haasa/Andersona.
Nie wiedziałem, że z Ciebie taki optymista odnośnie Federera, skoro mówisz, że groźny dla niego może być teraz z potencjalnych rywali w drugiej i trzeciej rundzie tylko Anderson. Wciąż udziela Ci się świetny urodzinowy nastrój?DUN I LOVE pisze:Ja uważam, że dobrze dysponowany Anderson dostanie swoje szanse. Reszta raczej nie - Kolba słaby, Fish bez ogrania, Haas kontuzjowany.
Różnie z tym może być, ale NA TEN MOMENT takie mam po prostu obserwacje i odczucia. Powiem Ci jednak, że co do ewentualnego starcia z Nadalem, to nie mam żadnych złudzeń.jonathan pisze:Nie wiedziałem, że z Ciebie taki optymista odnośnie Federera, skoro mówisz, że groźny dla niego może być teraz z potencjalnych rywali w drugiej i trzeciej rundzie tylko Anderson. Wciąż udziela Ci się świetny urodzinowy nastrój?DUN I LOVE pisze:Ja uważam, że dobrze dysponowany Anderson dostanie swoje szanse. Reszta raczej nie - Kolba słaby, Fish bez ogrania, Haas kontuzjowany.
Jeżeli będzie grał słabo, to zawsze rywal może popsuć smecza, wpaść w siatkę czy popełnić df przy bp czy meczowej.Mario pisze:Jak Nadal zrobi tutaj ćwiartkę to będę zszokowany, że tak wtrącę trzy grosze.
Trzeba wierzyć Dawidzie, zwłaszcza po ostatnich urodzinach Rogera, Twoich i niedługo moich (na dzień przed ewentualnym ćwierćfinałem).DUN I LOVE pisze:Powiem Ci jednak, że co do ewentualnego starcia z Nadalem, to nie mam żadnych złudzeń.
Mnie tego nie ucz. Albo się wycofa albo przytankuje, to miałem na myśli.DUN I LOVE pisze:Jeżeli będzie grał słabo, to zawsze rywal może popsuć smecza, wpaść w siatkę czy popełnić df przy bp czy meczowej.Mario pisze:Jak Nadal zrobi tutaj ćwiartkę to będę zszokowany, że tak wtrącę trzy grosze.
Właśnie teraz zobaczyłem dokładnie drabinkę, odwołuje wcześniejsze... no chyba, że ktoś z kwalifikacji.DUN I LOVE pisze:Nie ma z kim przytankować - Dimitrov i Almagro nie zrozumieją, o co mu chodzi, a Brian dopiero co wrócił do gry.
+1DUN I LOVE pisze:Jeżeli będzie grał słabo, to zawsze rywal może popsuć smecza, wpaść w siatkę czy popełnić df przy bp czy meczowej.Mario pisze:Jak Nadal zrobi tutaj ćwiartkę to będę zszokowany, że tak wtrącę trzy grosze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość