Rodzice z Czechosłowacji. On się urodził w Kanadzie.grzes430 pisze:Pospisil z krwi i kości jest Kanadyjczykiem czy tak jak Raonic, coś ma w sobie z innego państwa?
Sypie się Vasek

Edyta mówi, że Milos pomógł

Rodzice z Czechosłowacji. On się urodził w Kanadzie.grzes430 pisze:Pospisil z krwi i kości jest Kanadyjczykiem czy tak jak Raonic, coś ma w sobie z innego państwa?
Tomek Tomaszewski powiedział dzisiaj, że w jego żyłach są domieszki czeskiej krwi.grzes430 pisze:Pospisil z krwi i kości jest Kanadyjczykiem czy tak jak Raonic, coś ma w sobie z innego państwa?
Alan pisze:Ale nie wiem czy tak do końca można wierzyć człowiekowi który podczas pierwszego półfinału Wimbledonu rzekł, że w szatni Jerzy Janowicz na pewno już omawia taktykę na Murraya, z Kimim Raikkonenem.
Ja mam odwrotne spostrzeżenia w tej materii. O ile Djoković raczej przeciętnie sobie radzi z bombardierami serwisowymi, tak Nadal zjada tego typu zawodników na śniadanie i tutaj w przypadku awansu Hiszpana będzie podobnie.Alan pisze:Jednak. Większa rutyna młodszego () z Kanadyjczyków wzięła górę.
![]()
O szansach Milosa w finale nie ma co jeszcze rozprawiać. Zobaczymy z kim przyjdzie mu skrzyżować rakiety. Jak z Rafą, to nie będzie wcale aż takim wielki outsiderem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość