Coś mnie ominęło.?Alan pisze: Nie ciesz się, tym razem to już na pewno ostatni tytuł Rafała na betonie.

Coś mnie ominęło.?Alan pisze: Nie ciesz się, tym razem to już na pewno ostatni tytuł Rafała na betonie.
Troll Tennis
Raonic has won just one point on Rafa's serve in the first set... and that point was a UE by Rafa.
Zdecydowanie, nie odpuszcza żadnego punktu, co więcej gotów jest zrobić wszystko by go zdobyć.DUN I LOVE pisze: Milos to i tak chyba jeden z największych profesjonalistów w grupie dzisiejszej zdolnej młodzieży.
SebastianK pisze:No nie żartuj. Nie da się przecenić czegoś czego nie ma.grzes430 pisze:Przeceniłem umiejętności Raonica.
No ale bez przesady - ma wyniki, o których 97 procent aktywnych tenisistów może pomarzyć.SebastianK pisze: Akurat tutaj to ja widzę tylko "talent" do serwisu i tyle. Potężny forehand wynika - tak jak serwis - ze wzrostu, ale już tak łatwo nie przychodzi jak się trzeba ruszyć.
No wiadomo.Mario pisze:Bo ma serwis, o którym wszyscy poza Isnerem (ewentualnie Karlovicem) mogą tylko pomarzyć.
Przyjmuję to do wiadomości, ale nadal nie rozumiem. Facet nie ma w ogóle backhandu, biega nie za dobrze. Oczywiście rozumiem to, że to był finał przed własną publicznością a po drugiej stronie siatki stał mistrz, rozumiem, że na pewno Raonic był jednym kłębkiem nerwów, ale żeby aż tak ? Przecież On wczoraj backhandy ładował w pół siatki.Rroggerr pisze:No ale bez przesady - ma wyniki, o których 97 procent aktywnych tenisistów może pomarzyć.SebastianK pisze: Akurat tutaj to ja widzę tylko "talent" do serwisu i tyle. Potężny forehand wynika - tak jak serwis - ze wzrostu, ale już tak łatwo nie przychodzi jak się trzeba ruszyć.
A że tak wypadł na tle Nadala? Rzeczone 97 procent też swobodnie mogłoby tak wypaść.
?simon pisze:Nie wiem czy ktoś na forum to odnotował, ale w czasie tego turnieju, Rafa wyprzedził Agassiego pod względem ilości wygranych meczów w Mastersach.
http://en.wikipedia.org/wiki/ATP_World_ ... in_1990.29DUN I LOVE pisze:?simon pisze:Nie wiem czy ktoś na forum to odnotował, ale w czasie tego turnieju, Rafa wyprzedził Agassiego pod względem ilości wygranych meczów w Mastersach.
Nadal ma teraz 254 wygrane mecze, a Agassi miał 209.
Nie no - Roger, Rafa i Novak zawsze mają banalne przecież.Mario pisze:Z tego co wypisujecie to każdą drabinkę, można w ten sposób bronić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości