Andy Roddick:
Nothing in tennis like the matchup w Fed and Nadal .... This match is an insanely high level of tennis right now....
Nothing in tennis like the matchup w Fed and Nadal .... This match is an insanely high level of tennis right now....
Żaden Federasta się tu nie napinał. Rog jeszcze nie przegrał, a nawet jeśli teraz dostałby bajgla, to i tak zagrał dużo więcej niż jakikolwiek z fanów Szwajcara się spodziewał przed meczem.Mario pisze:Teraz wtopi do dwóch albo trzech i tyle mieliśmy z tej chwilowej napinki.
On już się pozbierał. Tylko oby jednak nie bajgielek, bo trochę go to zgasi przed US Open.Rroggerr pisze:Dziękuję, dobranoc.
Pozbiera się?
Rafa w tym sezonie jest gotów mordować się z każdym, tym dziwniejsze, że z każdym wygrywa.filip.g pisze:
Co do Hiszpana, to oprocz tego że wg mnie w Cinci jest dla niego wyraźnie za szybko, to wydaje mi się że, on był bardzo zaskoczony rewelacyjną momentami grą Szwajcara. Jeśli spodziewał się Rogera z pierwszego seta z Haasem, to się grubo zdziwił
Najpierw musi pokonać Isnera, a o to łatwo nie będzie.Rroggerr pisze:Myślę, że Portek powalczy z Rafą, w Cincinnati gra dziwnie pasywnie, ale przebijanie idzie mu całkiem dobrze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości