Powodzenia w dalszej drodze. Drżałem do końca, żeby do Barcy nie przyszedł.
To się zawsze będzie ciągnęło.
Szczerze to miałem nadzieję, że to okno będzie już spoko ale jak przeczytałem, że 250mln brakuje i że nie można dać gwarancji rejestracji kontraktu na 13mln to stwierdzam, że nie ma czym się ekscytować. Naprawdę nie każdy będzie w tym klubie za pół darmo grał.DUN I LOVE pisze: ↑07 cze 2023, 16:27 Znacząco mi entuzjazm opadł, a do tego @arti już chyba odznaczył powiadomienia z tematu i straciliśmy kompana do rozmów.![]()
Kilka milionów odszkodowania też.DUN I LOVE pisze: ↑07 cze 2023, 16:40 Inigo ma chyba zapis, że pójdzie na wypożyczenie, ale jestem przekonany, że nie będzie problemów z jego rejestracją.
Czekam na wątek Interu. Oczywiście tego bardziej znanego z Miami.DUN I LOVE pisze: ↑07 cze 2023, 16:27 Znacząco mi entuzjazm opadł, a do tego @arti już chyba odznaczył powiadomienia z tematu i straciliśmy kompana do rozmów.![]()
Może i tak, ale katalońska mentalność jest taka, że żeby coś znaczyć w Europie to trzeba znowu złotej generacji wychowanków. Bez tego to prawdopodobnie będzie tak jak jest (1/8 finału LM i powrót na krajowe podwórko).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości