Obawiam się, że nie odnalazłbym się w wagonie kogoś tak perfekcyjnego. Trzeba znać swoje miejsce, a dotarło do mnie, że moim przeznaczeniem jest jazda z mniejszymi i większymi przegrywami i nie ma co na siłę przesadzać starego drzewa. Tak że bawcie się dobrze, tylko nie przesadzajcie z tymi używkami, bo was zmiecie z planszy jeszcze przed trzydziestym Szlemem.Robertinho pisze: ↑13 lip 2023, 15:03 Po co stać na deszczu i zimnie, skoro czeka wygodne miejsce w wagonie GOATa? @pascal poczęstuje koniakiem, @balech cygarem, @The Djoker blantem @Kamileki przygotuje kompilację najlepszych deciderów GOATa, ja odczytam odę na jego cześć. Zapraszamy, miejsca jest dużo, niczym w wielkim i dobrym sercu GOATa.
Wimbledon 2023
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Wimbledon 2023
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Tylko dla smaku te frykasy. Nie jesteśmy niestety jak GOAT jeśli idzie o dbanie o świątynię ciała, ale nikt nie jest tak doskonały pod tym względem jak ukochany syn Serbii.Art pisze: ↑13 lip 2023, 22:14Obawiam się, że nie odnalazłbym się w wagonie kogoś tak perfekcyjnego. Trzeba znać swoje miejsce, a dotarło do mnie, że moim przeznaczeniem jest jazda z mniejszymi i większymi przegrywami i nie ma co na siłę przesadzać starego drzewa. Tak że bawcie się dobrze, tylko nie przesadzajcie z tymi używkami, bo was zmiecie z planszy jeszcze przed trzydziestym Szlemem.Robertinho pisze: ↑13 lip 2023, 15:03 Po co stać na deszczu i zimnie, skoro czeka wygodne miejsce w wagonie GOATa? @pascal poczęstuje koniakiem, @balech cygarem, @The Djoker blantem @Kamileki przygotuje kompilację najlepszych deciderów GOATa, ja odczytam odę na jego cześć. Zapraszamy, miejsca jest dużo, niczym w wielkim i dobrym sercu GOATa.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Dokładnie, 0 procentów, 0 szlugów, 0 jointów a przed chwilą kanapka z glutenowym chlebem...
Na szczęście to oczywiście słabość charakteru a nie brak wiary w nauki Goata. 

- Robertinho
To w ogóle powinna być ogólna zasada. Zanim coś zrobisz, zastanów się, jakby się w takiej sytuacji zachował GOAT.
Tylko nie wiadomo, jaki okres przyjąć za referencyjny.
Nie wszystkie sprawy są tak klarowne jak słynne rozciąganie Goata.

- Robertinho
Wybitni GOATolodzy @balech i @Kamileki na pewno mogą służyć tu odpowiednią egzegezą, a uczynny @Razing zgrabnie wszystko opisze.
@Robertinho No tak, ale co z filozofią miłości hiszpańskiego proroka. Ja naprawdę mam dysonans poznawczy, wiele nieprzespanych nocy - ta też tak się zapowiada, właśnie przez tą kwestię. Czy Goat mógł się tak okrutnie pomylić czy jednak cały czas miał rację? Kurna, no nic- spróbuję jakoś zagłuszyć buzujące sumienie na czas oczekiwania egzegezy od tytanów Goatologii.
Masoni, ateiści, sataniści, lewacy itd. nasłali szamana vodoo, demonicznego Pepe Imaza w celu rozbicia najsilniejszej jednostki chrześijańskiej jaka teraz chodzi po ziemi. Czego nie rozumiesz @pascal.
- The Djoker
Idemo po 9 final na swietych trawnikach. 76 76 76 moze byc.
W finale z Alcarazem o ile do niego dojdzie, to będzie prawie 16 lat różnicy, domyślam się, że nie było większej kiedykolwiek.
Przeczuwam, że dzisiaj Nole przegra obstawiam finał Sinner-Alcaraz.
- The Djoker
Co ty gadasz?
- Robertinho

Wimbledon
[1] Wesley Koolhof
[15] Marcel Granollers
Finał:
[1] Wesley Koolhof
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
@Kamileki Po cichu liczyłem, że mamy do czynienia z paruzją lub judaistycznym Pomazańcem(tutaj prawie wszystko pasuje poza tym hiszpańskim upadkiem
). A wygląda to ostatecznie na inkarnację świętego Piotra z męczeństwem zgotowanym przez zawistnych szczepionkowych anty-wolnościowców. Tylko przebiegły Goat zgodził się na lot powrotny i uniknął ukrzyżowania, bo wiedział, że lektura KAŻDEGO jego meczu działa terapeutycznie jak spowiedź i skłania najbardziej zatraconych do szczerego żalu za swoją pychę i zakłamanie. I nie mógł Goat po prostu tego cudu świata pozbawić i męczeńsko przenieść się pod powierzchnię tego padołu/unieść do gwiazd, z których zstąpił. 

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler: