Wimbledon 2023
Re: Wimbledon 2023
Djoko podaje mu rękę.
- Robertinho
No nie wiem, nie wiem. Jakkolwiek absurdalne to nie zabrzmi, to wielki Bubi był o dwie piłki od 3-0 z Nole, nawet Andrzej seta wziął. Tj to nie kryzys, tylko bardzo przeciętny GOAT, tylko musi cokolwiek zacząć grać Alcaraz. A na razie go to przerasta.Emu pisze: ↑16 lip 2023, 16:03 Włączyłem na początek 2 seta i już mnie to boli. Alcaraz jest kompletnie zniszczony mentalnie w tym matchupie, katastrofa... To już gracze pokroju Nishikoriego czy Berdycha regularnie upokarzani przez dużo lepszego Serba wyglądali dużo lepiej i potrafili powalczyć. Po prostu coś obrzydliwego. Strach w oczach, lifty i to po jednej porażce z Serbem. Ten break spowodowany przestojem u Novaka niczego tu nie zmieni jak się nie ogarnie młody.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Z takimi błędami przy siatce nie zrobi kariery w tym meczu Carlos, nic nie funkcjonuje dziś.
E. Dużo lepszy na bekhendzie No1e, bardzo to było znamienne.
E. Dużo lepszy na bekhendzie No1e, bardzo to było znamienne.
Bh Serba jest po prostu wybitny.
- Robertinho
Wychodzi ten słabszy bh dziś strasznie. Tylko z drugiej strony, tak naprawdę nic nie działa za bardzo. Dużo gorzej niż w Paryżu przed kurczami wygląda na razie Alcaraz.
- Robertinho
Musi próbować grać swoje Alcaraz, choćby dostał dwadzieścia kolejnych kontr, dziesięć minięć i walnął koleją porcję autów. Byle nie lificić na pół siły.
Przed meczami z Nole - widzieliśmy tenisistę idealnego, pozbawionego wad.
Po meczach z Nole - widzimy tenisistę z kiepskim bh, słabym serwisem i psychiką Federera.
Może do jednego taja dociągnie.
Po meczach z Nole - widzimy tenisistę z kiepskim bh, słabym serwisem i psychiką Federera.
Może do jednego taja dociągnie.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Boże, jaka to jest pipa... Serb mu na tacy chciał podać tego seta. Zobaczcie na reakcje po bp, Novak się śmieje, a Carlos? Carlos ku*wa jak wieloletnia ofiara przemocy domowej jak ktoś podniesie w jej obecności głos. Głowa w dół, przerażony wzrok. Weź ty już może spie*dalaj z tego kortu.
Nie ma argumentu, serwis (akurat dziś średni), return, bekhend, wszystko to ma lepsze Serb, a pozostałe elementy nie funkcjonują u młodego, więc nie ma problemu.
Taktyka też chyba nie funkcjonuje.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Pierwszy bh po linii chyba, a już na pewno pierwszy udany.
Kapitalne returny.
Kapitalne returny.
Serb perfekcyjnie taktycznie.
0-30, niby jakieś kłopoty. Minuta kozłowania, z przerwą na nieudany wyrzut i rywal ugotowany na returnie.
3-3.
0-30, niby jakieś kłopoty. Minuta kozłowania, z przerwą na nieudany wyrzut i rywal ugotowany na returnie.
3-3.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Ładny balet teraz poszedł.
Defensywa No1e to jest jakiś absurd, choć w tej wymianie Carlos również ładnie się pokazał.
Rozgrzewa się Carlitos co
Pierwszy wygrany gem Hiszpana na sucho.
Coraz mniej tenisowo przeważa Serb, ale to oczywiście nie musi nic oznaczać.
Coraz mniej tenisowo przeważa Serb, ale to oczywiście nie musi nic oznaczać.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- Robertinho
Już bez przesady, postrachem nawet czterdziestoletniego Federera by nie był potężny Jannick Sinner. Trudny jest ten sezon dla Hiszpana, oczekiwania bardzo urosły, kontuzje psują spokojny progres, a Djokovic przypeakował wzorem rafole w wieku 36 lat i obnaża jego braki.
Ale teraz pocisnął forhendem Djoko.
Ależ fh Serba