No jak?robpal pisze:Del Potro, a nie del Potro.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Vicente_del_Bosque
Numery numarami, a życie, życiem tym razem. Tu nie będzie 0.5 Nadala, tylko z grubej rury i to od ew. QF, choć Koko niech się strzeże, jak cośjonathan pisze: Jeśli ktoś wierzy w magię liczb i jest fanem Juana Martina, może uznać to za dobry znak.
Do bokserkowych gatków się przyzwyczaiłem, ale ten różowy, jest dość przykuwający uwagę.jonathan pisze: Na US Open outfity Nike zawsze są ostre.
Na szczęście pewnie ostatni.DUN I LOVE pisze: Boże, jaki nudny dzień na kortach.
Gatki mam w tej chwili całkiem podobne do Gaci (Del Potro znaczy się). Serio.Del Fed pisze:Do bokserkowych gatków się przyzwyczaiłem, ale ten różowy, jest dość przykuwający uwagę.
To co wyniknie z tego czekania w naszej sprawie?Mario pisze:Ja czekam na Blake'a, później Llodre.
Możemy zaczynać.jonathan pisze:To co wyniknie z tego czekania w naszej sprawie?
Już myślałem, że dzisiejsze mecze tak Ciebie znudziły, iż udałeś się na spoczynek.DUN I LOVE pisze:GGL GOAT wyrównuje stan meczu!
Dawid nie przepuści Blake'a, chyba.Sempere pisze:Już myślałem, że dzisiejsze mecze tak Ciebie znudziły, iż udałeś się na spoczynek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości