Benek poległ.Rroggerr pisze:W sumie byłoby zabawnie, gdyby w pierwszej rundzie odpadł cały kwartet Nishikori - Janowicz - Dimitrow - Paire.

Dobrze, że Donskoj wygrał, oby udało mu się dojść do 3. rundy i pokazać się przez kamerami.

Benek poległ.Rroggerr pisze:W sumie byłoby zabawnie, gdyby w pierwszej rundzie odpadł cały kwartet Nishikori - Janowicz - Dimitrow - Paire.
Miłe wrażenie, być wpływowym.robpal pisze:Pewnie, że takAdvantage pisze:WTA jest bardzo fajne, nie robpal?
Tylko mi powiedz, co ten debelek kobiecy robi przez tym meczem?DUN I LOVE pisze:Przeglądam pary dnia dzisiejszego i...biednie. Poza rutynowymi występami faworytów, chyba tylko mecz Isnera z Monfilsem może aspirować do spełnienia moich oczekiwań.
W sumie jeszcze ten mecz na korcie nr. 4. Raczej też zjadą do bazy, tym bardziej, że Sock będzie po swoim meczu singlowym.jaccol55 pisze:James Blake (USA)/Jack Sock (USA) vs [2] Alexander Peya (AUT)/Bruno Soares (BRA)
Ivo po prostu musiał zagrać 5 setów - przecież walczą z Milosem i Big Johnem o najlepszego "asistę" .Advantage pisze:
Statystyki meczu:
Skandalem jest wyrzucenie Cesarzowej na 4-kę, gdy na AAS Wozniackirobpal pisze:OOP na jutro to jakaś pomyłka.
Oczywiście w ramach politycznej poprawności (bo jak się da na centrala trzy męskie mecze to zaraz od faszystów zwyzywają) trzy na pierwszy rzut oka nudne mecze pań. Poza tym Fedziu kończy dzienną, a Rafałek wieczorną.
Tak, tylko w Londynie. Kiedyś jeszcze w Melbourne tak grali (do 2001 włącznie), ale teraz tylko Wimbledon przy tym pozostał.bogdan1978 pisze:A tak z innej beczki - pytanie laika ( mnie ):
Tylko na Wimbledonie deble grają do 3 zwycięskich setów ?
Dodig w 4.Skandalem jest wyrzucenie Cesarzowej na 4-kę, gdy na AAS WozniackiA do tego pozostaje śledzenie cyferek u Dodiga i Davydenki.
Tak sobie tłumaczJacques D. pisze: Miłe wrażenie, być wpływowym.
Bez znaczenia, on i tak leci z Murrayem.DUN I LOVE pisze: Fajna plaża się Novakowi zrobiła. Wszyscy rozstawienie polecieli - to tyle tytułem przedwczesnej analizy drabinki.
Oby tak było.robpal pisze:Bez znaczenia, on i tak leci z Murrayem.
Nigdy.Advantage pisze:Nigdy nie nauczycie się, że mecz tenisowy kończy się wraz z ostatnią piłką?
Moim zdaniem Mandy w formie i gdyby nie bilans z Fafu, puściłbym kilka złociszy.robpal pisze:Tak sobie tłumaczJacques D. pisze: Miłe wrażenie, być wpływowym.
Bez znaczenia, on i tak leci z Murrayem.DUN I LOVE pisze: Fajna plaża się Novakowi zrobiła. Wszyscy rozstawienie polecieli - to tyle tytułem przedwczesnej analizy drabinki.
Generalnie biednie to wygląda. Najbardziej prawdopodobne półfinały Murray-Djokovic i Ferrer-Nadal - dramat. Zapowiada się wielki beton, jak Delpo nie będzie w swojej topowej formie, a Federer nie zaskoczy. Bo Berdych jak zwykle będzie w formie i jak zwykle skończy się na ćwierćfinale, Ferru w formie z Wimbledonu mógłby tu zrobić semi, a wygląda naprawdę dobrze, zaś najbardziej wyrównana sekcja drabinka - to ta, gdzie łupie Raonic.DUN I LOVE pisze:Przeglądam pary dnia dzisiejszego i...biednie. Poza rutynowymi występami faworytów, chyba tylko mecz Isnera z Monfilsem może aspirować do spełnienia moich oczekiwań.
robpal pisze:Bez znaczenia, on i tak leci z Murrayem.
Po pierwszych rundach AO, RG i Wimbledonu akcje Federera też stały porównywalnie solidnie.Robertinho pisze:Moim zdaniem Mandy w formie i gdyby nie bilans z Fafu, puściłbym kilka złociszy.
Eurosport to pojechał po całości.Mario pisze:Co do "ceremonii pożegnalnej", brawa dla idioty, który ustawił ten mecz na LAS i jeszcze większe dla Eurosportu za zakończenie transmisji w trakcie wypowiedzi Blake'a. Żałosne.
Nie chciałem znowu marudzić, bo boję się kolejnej kwalifikacji mojego zachowania do tych, niegodny oddanego kibica tenisa.Rroggerr pisze:Generalnie biednie to wygląda.
W ostatnich 3 WS w których grał Murray, 2 wygrane i finał, do tego optymalny wiek; także jednak sytuacja troszkę inna.DUN I LOVE pisze:Po pierwszych rundach AO, RG i Wimbledonu akcje Federera też stały porównywalnie solidnie.
A nawet 2W i 2F w ostatnich 4.Robertinho pisze:W ostatnich 3 WS w których grał Murray, 2 wygrane i finał, do tego optymalny wiek; także jednak sytuacja troszkę inna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], no-handed backhand, Rroggerr i 3 gości