Już po przełamaniu, ale fajny kurs jest na Ivo.piotrex007 pisze:A Karlovic pierwsze trzy serwisy swoje do 0Prowadzi z przełamaniem *4:2
No i mamy pierwszą stratę seta, BIG 4.
Już po przełamaniu, ale fajny kurs jest na Ivo.piotrex007 pisze:A Karlovic pierwsze trzy serwisy swoje do 0Prowadzi z przełamaniem *4:2
No postawiłbym na Ivo, ale kasy akurat nie mam w żadnym bukulake pisze:Już po przełamaniu, ale fajny kurs jest na Ivo.piotrex007 pisze:A Karlovic pierwsze trzy serwisy swoje do 0Prowadzi z przełamaniem *4:2
No i mamy pierwszą stratę seta, BIG 4.
Między innymi. Ale tu wyjątkowo nie chodzi o osobę Nadala, zaimponował mi też zwycięstwem w słynnym meczu z Mahut, pomimo tego, że w pewnym momencie nie trafiał w piłkę ze zmęczenia.lake pisze:Że tak zapytamMario pisze:[ Nigdy się z Big Johnem nie polubimy, ale respekt wzbudza u mnie ogromny. Może tenisowo odstaje od wielu, ale mentalnie przerasta większość touru o kilka klas.zaczepnienieśmiałoCzy ten szacunek wiąże się jakoś z pierwszą rundą RG 2011?
No ładnie pojechał po JJrobpal pisze:Sylwek słyszę w wielkiej formie jest.
Akurat w tym momencie nie trolowałem poziomu turnieju (choć nudy na pudy), a raczej talent organizatorówMario pisze:Można coś ciekawego obejrzeć, ale trzeba się poświęcić.![]()
Nie mylisz się.Mario pisze: Jeśli się nie mylę, to Marcos w razie zwycięstwa osiągnie swój życiowy wynik w Nowym Jorku.
Nie.Mario pisze:U Delpo wszystko dobrze z lewym nadgarstkiem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Bombardiero, juniorro, Kiefer i 12 gości