Miejsce rozgrywania turnieju: Nowy Jork
Data rozgrywania turnieju: 28.08-10.09
Drabinka: Singiel - 128 osób, Debel - 64 pary
Nawierzchnia: Hard
Zadanie na dzisiaj:
Argumentum ad personam.
Pytanie kto jest bardzie beznadziejny i bardziej marnuje talent, Iga czy Alcaraz?
@Robertinho Wrzuć do wątku Cinci. Wódz ci zasponsoruje następny zlot.Robertinho pisze: ↑22 sie 2023, 20:59Pytanie kto jest bardzie beznadziejny i bardziej marnuje talent, Iga czy Alcaraz?Dobry temat może być, jeśli nie wygrają US Open.
Ale mi nie chodzi o to, że nie masz racji czy że nie podajesz merytorycznych argumentów (bo jak najbardziej możesz mieć), tylko że nie widzisz innego tematu w świecie tenisa, co jest naprawdę zabawne.MalaLala pisze: ↑22 sie 2023, 19:59Argumentum ad personam.
A może podasz argumemty za sztabem i merytorycznie porozmawiasz.
Wyniki może i bronią Igę, ale gra absolutnie nie.
Poza tym na RG niewiele brakowało. Wtedy i wyniki by już Igi nie broniły.
Szkoda mi dziewczyny i tyle. 40 lat czekałem na taki talent i boleje, że nie rozwija się jak powinien.
Fakt trochę wkręciłem się w temat sztabu, ale proporcje chyba nie są aż takie:)Barty pisze: ↑22 sie 2023, 21:27Ale mi nie chodzi o to, że nie masz racji czy że nie podajesz merytorycznych argumentów (bo jak najbardziej możesz mieć), tylko że nie widzisz innego tematu w świecie tenisa, co jest naprawdę zabawne.MalaLala pisze: ↑22 sie 2023, 19:59Argumentum ad personam.
A może podasz argumemty za sztabem i merytorycznie porozmawiasz.
Wyniki może i bronią Igę, ale gra absolutnie nie.
Poza tym na RG niewiele brakowało. Wtedy i wyniki by już Igi nie broniły.
Szkoda mi dziewczyny i tyle. 40 lat czekałem na taki talent i boleje, że nie rozwija się jak powinien.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość