US Open 2013

Obrazek
Awatar użytkownika
Robertinho

Re: US Open 2013

Post autor: Robertinho »

DUN I LOVE pisze:
grzes430 pisze:Odpuszczam już dziś, nie trzyma mnie przy streamie żaden mecz, nawet Novaka.
Dobranoc.
Przepraszam, a Smyczek - Granollers? :o
Nikomu nie uwłaczajac, ale ta para to jednak nieśmieszny żart. Natomiast Haasa z Miszą chwilę jeszcze zobaczę. Tommy- Rusty poproszę.

Filip zrobi ponad 4 gemy w secie?
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
SebastianK

Post autor: SebastianK »

grzes430 pisze:Można znać wiek Twojego syna? Tak z czystej ciekawości pytam czy jest szansa na jakieś sukcesy. ;)
8 lat. Szczerze ? Nie sądzę. Puściłem go na obóz tenisowy gdzie oduczyli go gry. Jestem zły na siebie.
Zobaczymy jak się to potoczy. Na razie nie bardzo rozumie grę. Ma lepszy backhand ale jak może to obiega i gra forehand. Brak mu stabilności, cierpliwości. Brak mu przede wszystkim koncentracji.

Ale też ma bardzo szybkie "pierwsze kroki" super start do piłki. I nienawidzi przegrywać, nawet w gierkach treningowych.

Zobaczymy jak to będzie. Tak czy siak ja jestem zadowolony z tego, że chłopak dużo biega i zdrowo się chowa. Nawet jeśli nic z tego wielkiego nie wyjdzie to zawsze może zgarniać kasę z trenowania innych.

A jego młoda 4 letnia siostra coś tam już odbija, jego dwuletni brat już toczy rakietą piłki po korcie i przerzuca piłkę przez siatkę.

Tylko żona się wbija z tą jazdą konną :) Bo pływanie dla wszystkich obowiązkowe, wiadomo czemu.

Nie na­leży my­lić praw­dy z opi­nią większości.
Awatar użytkownika
Robertinho

Sebek edytowałem Ci, jest późno, ale unikajmy takich słów. :)
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

grzes430 pisze:Mam nadzieję, że ten post nie jest z gatunków tych "narzekanie na ATP". Bo widzę, że po prostu dane osoby nie mają prawa ani razu napisać czegoś złego, lub w stylu bardziej znanych forumowiczów.
Jonathan cały czas piszę w sposób zupełnie odwrotny od "bardziej znanych" forumowiczów i raczej nikt mu tego prawa nie odbiera (w ogóle uważam, że przesadzacie, bo w kwestii swobody wypowiedzi raczej jesteśmy bardzo liberalni). Trzeba jednak odróżnić polemizowanie z czymś za pomocą argumentów merytorycznych, bo to w większość przypadków staramy się robić i ku mojemu zdziwieniu - jest to odbierane jako nadużywanie pozycji, władzy czy Bóg wie czego jeszcze, czego przykłady mamy powyżej. Jeden user (w tym przypadku Robert) narzeka na tenis ATP (przedmiot dyskusji na tym forum, więc optymalne miejsce do wyrażania opinii na ten temat), a po kilku wymianach zdań pada tekst o "świętych krowach", który w pewnym sensie dotyczy szerszej grupy ludzi, z których miażdżąca większość nawet się nie zająknęła w tej dyskusji. Więcej dystansu.

Mario, nie obejrzę. Jeszcze nie mogę ochłonąć po epiku z minionej nocy. Dzisiaj idę spać o w miarę normalnej porze.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
SebastianK

Robertinho pisze:Sebek edytowałem Ci, jest późno, ale unikajmy takich słów. :)
Co tam znowu złego napisałem ? :) Bo mi umknęło. Zresztą nieważne.. ważne aby dalej w USO było ciekawie bo na razie w WTA lepiej :/

Awatar użytkownika
Robertinho

Haas już z brejkiem, regularnie na razie gra Niemiec. Seta zobaczę i lulu.

Ja tego nocnego Feda ledwie dałem raczej pół w środku dnia obejrzeć, nędzny był to strasznie mecz.
Awatar użytkownika
SebastianK

Dun.. może być fajny mecz Haasa z Michaiłem. Odpuścisz ? Jak dla mnie - patrząc na drabinkę - to może być jeden z niewielu naprawdę fajnych meczów.

Awatar użytkownika
Robertinho

SebastianK pisze:
Robertinho pisze:Sebek edytowałem Ci, jest późno, ale unikajmy takich słów. :)
Co tam znowu złego napisałem ? :) Bo mi umknęło. Zresztą nieważne.. ważne aby dalej w USO było ciekawie bo na razie w WTA lepiej :/
O tym co małżonka robi z jazdą konną. :)

Ano lepiej. Dziwny ten turniej na razie. Liczę, że jednak może złe miłego początki.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Robertinho pisze:Nikomu nie uwłaczając, ale ta para to jednak nieśmieszny żart.
I tylko w tym segmencie drabinki pojawi się egzotyczne nazwisko w składzie 4. rundy. Wczorajsze i dzisiejsze mecze trochę "odkurzyły" drabinkę z mniej znanych i lekko niepoważnych nazwisk w tej fazie WS na hard. W "16" zagra aż 13 graczy rozstawionych plus Hewitt (zawsze mile widziany), Istomin (od lat ogrywa się na kortach Ameryki północnej i moim zdaniem ma potencjał na pojedynczy wynik w postaci 4. rundy USO) i właśnie ktoś z pary Smyczek/Granollers. Kibicuję Timowi, który bardzo dobrze zaczął swoją drogą.
Robertinho pisze:Filip zrobi ponad 4 gemy w secie?
Tak. 26 57 36.

Seba, muszę się uczyć, więc nie takie rarytasy podczas tego USO będę zmuszony odpuścić. ;)
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
piotrszmidt16

Post autor: piotrszmidt16 »

Haas - bardzo lubię go oglądać. Cieszę się, że wrócił i pokazuje dobrą formę. Mam nadzieję, że dojdzie wysoko :)
serve and volley - to już historia :(
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

piotrszmidt16 pisze:Haas - bardzo lubię go oglądać. Cieszę się, że wrócił i pokazuje dobrą formę. Mam nadzieję, że dojdzie wysoko :)
Może upragniony finał? Popuściłem wodzę fantazji, ale Murray cały czas jest zagadką, Djoković też mało wyraźny. Kto wie...
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Ciężka wymiana i przełamanie powrotne. Będzie tu dużo winnerów i dużo ue.
Awatar użytkownika
piotrszmidt16

DUN I LOVE pisze:
piotrszmidt16 pisze:Haas - bardzo lubię go oglądać. Cieszę się, że wrócił i pokazuje dobrą formę. Mam nadzieję, że dojdzie wysoko :)
Może upragniony finał? Popuściłem wodzę fantazji, ale Murray cały czas jest zagadką, Djoković też mało wyraźny. Kto wie...
Byłoby super ! Ale jakoś niestety tego nie widzę. Djokovic, Nadal i Murray wydają się nie do ugryzienia. Nawet jak nie są w szczytowej formie. Są zbyt dobrze przygotowani fizycznie.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Timothy wypuścił breaka. Mam nadzieję, że zatrzymał przynajmniej gram animuszu na dalszą część wojny.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
piotrszmidt16

Żeby tylko Haas się za bardzo nie denerwował...
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

"Pod Djokoviciem" zrobiło się naprawdę interesująco. O miejsce w ćwierćfinale walczą Hewitt, Haas i Jużny. Kto by tam nie zagrał, to i tak będzie super.

Michaś na seta.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Klasyka. :P Dobranoc. :)
Awatar użytkownika
piotrszmidt16

DUN I LOVE pisze:"Pod Djokoviciem" zrobiło się naprawdę interesująco. O miejsce w ćwierćfinale walczą Hewitt, Haas i Jużny. Kto by tam nie zagrał, to i tak będzie super.

Michaś na seta.
Zgadzam się. Najlepiej Haas albo Hewitt. Jakoś nie jestem fanem Jużnego.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Misza wyjątkowo lubi nowojorskie korty, więc nie będzie miał dziś łatwo Tommy. Jak to się rozstrzygnie, to przekonam się przed południem. Tymczasem dobrej nocy. ;)
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
piotrszmidt16

Dobranoc :P

PS Tommemu ktoś powinien powiedzieć żeby się uspokoił. Że to dopiero 1 set a on jest w dobrej formie, chwila cierpliwosci i wróci mu uderzenie.
Zablokowany