Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Robertinho pisze:No nie bardzo wiem, czemu ma służyć pisanie komuś, że ma coś przestać, z czymś się pogodzić... Zwłaszcza, że mój post miał charakter raczej ironiczny.
Dyskredytujesz WTA i tylko dlatego tak napisałem. Nie mam na celu wszczynać sporów. Jeśli Cię uraziłem, to przepraszam.
DUN I LOVE pisze:po kilku wymianach zdań pada tekst o "świętych krowach", który w pewnym sensie dotyczy szerszej grupy ludzi, z których miażdżąca większość nawet się nie zająknęła w tej dyskusji. Więcej dystansu.
Nie bierzcie tak wszystkiego na serio. Odrobina trollingu nikomu nie zaszkodzi, a co jak co, ta sztuka chyba jest Wam tutaj dość dobrze znana.
Robertinho pisze:
Grzesiu, trochę inaczej się dyskutuje z osobami, które się zna, regularnie z nimi rozmawia. I troszkę inaczej odbiera się wtedy pewne zwroty i polemiki.
Zauważyłem.
MTT: Tytuły (8): US OPEN 2012 -debel, Sztokholm 2012, Australian Open 2013 - debel, Abu Dhabi 2014, Barcelona 2014, Australian Open 2016 - debel, Marsylia 2018, ATP Finals 2018 - debel
Finały (8): US OPEN 2013, Monte Carlo 2014, Umag 2014, Rotterdam 2015, Sydney 2016, US OPEN 2016 - debel, Winston-Salem 2018, US OPEN 2018 - debel
[1] Novak Djoković (SRB) vs Marcel Granollers (ESP) [21] Michaił Jużny (RUS) vs Lleyton Hewitt (AUS) [3] Andy Murray (GBR) vs Denis Istomin (UZB) [9] Stanislas Wawrinka (SUI) vs [5] Tomas Berdych (CZE)
[8] Richard Gasquet (FRA) vs [10] Milos Raonic (CAN) [18] Janko Tipsarević (SRB) vs [4] David Ferrer (ESP) [7] Roger Federer (SUI) vs [19] Tommy Robredo (ESP) [22] Philipp Kohlschreiber (GER) vs [2] Rafael Nadal (ESP)
MTT: Tytuły (8): US OPEN 2012 -debel, Sztokholm 2012, Australian Open 2013 - debel, Abu Dhabi 2014, Barcelona 2014, Australian Open 2016 - debel, Marsylia 2018, ATP Finals 2018 - debel
Finały (8): US OPEN 2013, Monte Carlo 2014, Umag 2014, Rotterdam 2015, Sydney 2016, US OPEN 2016 - debel, Winston-Salem 2018, US OPEN 2018 - debel
Pitny, będziesz ze mnie dumny, bo w meczu z Jużnym będę za Kangurem. Wczoraj kibicowałem Rosjaninowi.
"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
Tipsar - Ferrer, coś mi to mówi. Chyba teraz na taki meczyk nie ma co liczyć...?
"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
To może hiszpański poeta i niemiecki artysta stworzą jako takie widowisko?
Czyli co hitem dnia jednak będzie Wilhelm Tell i Niezniszczalny?
Sempere pisze:Czyli co hitem dnia jednak będzie Wilhelm Tell i Niezniszczalny?
Hit dnia to Raonic - Gasquet - tu przynajmniej szanse są 50/50.
Widzę, że anulowe myślenie jest na forum zaraźliwe.
Robertinho pisze:No nie bardzo wiem, czemu ma służyć pisanie komuś, że ma coś przestać, z czymś się pogodzić... Zwłaszcza, że mój post miał charakter raczej ironiczny.
Dyskredytujesz WTA i tylko dlatego tak napisałem. Nie mam na celu wszczynać sporów. Jeśli Cię uraziłem, to przepraszam.
W ogóle mnie nie uraziłeś, po prostu uważam Twoją predylekcję do zwrotów typu "kiedy wreszcie do was dotrze" za przejaw może i trollingu, ale raczej takiego w stylu onetu. Tak, dyskredytuję WTA i mam ku temu dobre powody.
Advantage pisze:
DUN I LOVE pisze:po kilku wymianach zdań pada tekst o "świętych krowach", który w pewnym sensie dotyczy szerszej grupy ludzi, z których miażdżąca większość nawet się nie zająknęła w tej dyskusji. Więcej dystansu.
Nie bierzcie tak wszystkiego na serio. Odrobina trollingu nikomu nie zaszkodzi, a co jak co, ta sztuka chyba jest Wam tutaj dość dobrze znana.
Masz trochę pecha, bo akurat teksty o "świętych krowach" kilku osób zupełnie nie bawią. Dlaczego? Ano dlatego, że zarówno zarządzający forum, jak i starsi stażem userzy, byli i ciągle bywają obiektem często mało wybrednych, tak w formie, jak i treści, ataków. Poza skrajnymi przypadkami, autorzy tych ataków żadnych konsekwencji nie ponieśli, co zabawniejsze, sami chcą się kreować na ofiary "układu" i "świętych krów". My generalnie jesteśmy dość wyrozumiali, a konkretnie, to Dawid jest i w imię dobrej atmosfery, dajemy spokój pewnym sprawom. I dlatego pisanie, że biją mnie Niemcy ktoś tu komuś coś narzuca, czy nie wolno się z kimś nie zgodzić, raczej entuzjazmu nie wywoła.
Ja nie dyskredytuję WTA, tylko nie oglądam. Czasem Iśkę, ewentualnie od 1/2 szlemów.