Nie pijam już.Robertinho pisze:Duża Pepsi dla pana Dawida?

Zgrzewka taniej mineralnej z Biedronki może być.

Nie pijam już.Robertinho pisze:Duża Pepsi dla pana Dawida?
Niech wygra jakkolwiek, to stawiam pizze. Masta i Rob też zaproszeni.DUN I LOVE pisze:Nie pijam już.Robertinho pisze:Duża Pepsi dla pana Dawida?
Po tym, jak Robertinho mnie przejrzał, zdiagnozował i rozłożył na czynniki pierwsze nie mogę go zawieśc.Sempere pisze:Wiesz Anula, że za te ostatenie porażki też go zaczynam nienawidzić tego okropnego Szwajcara....
Na Stokłosach?Robertinho pisze:Niech wygra jakkolwiek, to stawiam pizze. Masta i Rob też zaproszeni.
No z tego co pamiętam nawet całkiem niedawno buki identycznie oceniały szansę finalistów turnieju w Bastad.DUN I LOVE pisze:Mam pytanie do "bukmacherów", po trosze zainspirowany wpisem Anuli. Często się zdarza, żeby w finale jakiegokolwiek turnieju były identyczne kursy na jednego i na drugiego finalistę? Jest taka opcja w ogóle?
Polaris? Też bardzo ją lubię.DUN I LOVE pisze:Nie pijam już.Robertinho pisze:Duża Pepsi dla pana Dawida?
Tak.Pitny pisze:Polaris? Też bardzo ją lubię.
Nutki optymizmuSempere pisze:Czego Novak słucha przed meczem, poważnie tym razem pytam?
Sempere pisze:Czego Novak słucha przed meczem, poważnie tym razem pytam?
Tylko cytrynowa, czasem truskawkową wybiorę.DUN I LOVE pisze:Tak.Pitny pisze:Polaris? Też bardzo ją lubię.
A jak.grzes430 pisze: Dobijamy do 100 stron przed finałem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, Barty, Bizon, Bombardiero, jarosword20, Kiefer, Nando, no-handed backhand i 29 gości