Chciałbym.
ATP Finals 2023
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: ATP Finals 2023
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Wesley Koolhof

Aurélie Tourte
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Robertinho
Życie mężczyzny zaczyna się po czterdziestce.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Zbyt defensywnie gra Daniił i wciąż mu brak pewności siebie z najlepszego okresu. Tylko Sinner ma szansę, ale to już nie mecz grupowy więc presja będzie znacznie większa, a dodatkowo fizycznie musi wytrzymać co nie będzie łatwe bo zdrowie zaczyna szwankować.DUN I LOVE pisze: ↑17 lis 2023, 10:23 Niesamowicie jak czas zweryfikował Miedwiediewa. Rosjanin gra bardzo dobry sezon, tutaj zrobił jako pierwszy awans do półfinału, a jakoś nikt nie traktuje go poważnie w roli faworyta turnieju. Co więcej, mam wrażenie, że po ostatnich popisach w finałach WS (AO22, USO23) obchodzi ludzi mniej więcej tyle, co zeszłoroczny śnieg na parapecie opuszczonej rudery.
Ten nowojorski finał to był pokaz niewyobrażalnej bezradności na tym poziomie, z posypką w postaci stawania do returnu tyłkiem przy bandzie.
Novak w trzech, zarówno w SF i F. Kolejny rekord Rogera zostanie wzięty.
- DUN I LOVE
- Administrator
Day 5
- DUN I LOVE
- Administrator
Sporym zaskoczeniem te kursy. Myślałem, że Miedwiediew będzie faworytem.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Pewnie wzięli pod uwagę, że Alcaraz jakby zaczął się rozkręcać.
W tym roku h2h 2-1 dla Hiszpana.
Ciekawe czy Sasza będzie miał jeszcze szanse na awans wychodząc na wieczorny mecz

W tym roku h2h 2-1 dla Hiszpana.
Ciekawe czy Sasza będzie miał jeszcze szanse na awans wychodząc na wieczorny mecz
- DUN I LOVE
- Administrator
Czyli nie może wygrać Carlitos. Tym bardziej nabierają znaczenia słowa Saszy, że w piątek będzie największym na świecie fanem Daniła Miedwiediewa.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jest aktualizacja

- Robertinho
Niech się uczy sztuki życia od Daniła.l przede wszystkim.DUN I LOVE pisze: ↑17 lis 2023, 13:28 Czyli nie może wygrać Carlitos. Tym bardziej nabierają znaczenia słowa Saszy, że w piątek będzie największym na świecie fanem Daniła Miedwiediewa.
- DUN I LOVE
- Administrator
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Robertinho
Pseudo bad boy ze szklaną psychiką. Gdzie tu do sigma male GOATa.
- Robertinho
Po prostu ma opanowany jeden konkretny sposób gry w tenisa Danił. Osiągnął w nim autentyczne mistrzostwo i to w historycznej skali. Natomiast ceną jest niebywale wąska strefa komfortu jeśli idzie o samą grę, po wybiciu z której staje się dużo słabszy zawodnikiem.Kamileki pisze: ↑17 lis 2023, 12:15Zbyt defensywnie gra Daniił i wciąż mu brak pewności siebie z najlepszego okresu. Tylko Sinner ma szansę, ale to już nie mecz grupowy więc presja będzie znacznie większa, a dodatkowo fizycznie musi wytrzymać co nie będzie łatwe bo zdrowie zaczyna szwankować.DUN I LOVE pisze: ↑17 lis 2023, 10:23 Niesamowicie jak czas zweryfikował Miedwiediewa. Rosjanin gra bardzo dobry sezon, tutaj zrobił jako pierwszy awans do półfinału, a jakoś nikt nie traktuje go poważnie w roli faworyta turnieju. Co więcej, mam wrażenie, że po ostatnich popisach w finałach WS (AO22, USO23) obchodzi ludzi mniej więcej tyle, co zeszłoroczny śnieg na parapecie opuszczonej rudery.
Ten nowojorski finał to był pokaz niewyobrażalnej bezradności na tym poziomie, z posypką w postaci stawania do returnu tyłkiem przy bandzie.
Tylko musimy pamiętać, jaki on poziom prezentował na początku wspinaczki na tenisowy Olimp, jak jeszcze prostsza była jego gra, jak ograniczony miał repertuar. Blisko maksa cały czas oscyluje Rosjanin, jeden set wygrany więcej z Rafą w finałach WS i można by mówić o pełnym wykorzystaniu potencjału chyba.
- DUN I LOVE
- Administrator
Awans dziś Carlitosa i Daniła oznaczałby Top-4 sezonu w półfinałach, co IMO byłoby uczciwym zwieńczeniem tego roku.
MTT Titles/Finals
Spoiler: