Ahram online
RR [8] Holger Rune
RR [4] Jannik Sinner
RR [9] Hubert Hurkacz
SF [2] Carlos Alcaraz
W [4] Jannik Sinner
Idol kojarzy się z błędami młodości/romantyczną fascynacją. W obu/jednym kontekście pasuje tylko i wyłącznie pewien Szwajcar. Sukcesy Novaka przyjmuję po prostu z należytym racjonalnym uznaniem dla dokonań i umiejętności Goata.DUN I LOVE pisze: ↑19 lis 2023, 22:33 @Robertinho @Kiefer @Kamileki @Nando @pascal, gratuluję kolejnego sukcesu idola. Mam nadzieję, że ich nadmiar nie stanął wam jeszcze w gardle.
Obejrzałem sobie dziś. W sumie to już po pierwszej piłce zachwyt mnie opanował.
Piękny turniej- tak podczas pobytu w Barcelonie uświadomiłem sobie dobitnie, że idolów sportowych w primie na żywo nie udało się zobaczyć- ani Barcelony Messiego i Iniesty oraz właśnie dwójki Szwajcarów w tenisie, którzy skradli moje sportowe serce. Inne może być i lepsze i pewnie lepsze jest, ale już tak nie przyciąga.DUN I LOVE pisze: ↑19 lis 2023, 22:47Obejrzałem sobie dziś. W sumie to już po pierwszej piłce zachwyt mnie opanował.
Messiego 3 razy widziałem, obłęd jak to na żywo wygląda.pascal pisze: ↑19 lis 2023, 23:10 Piękny turniej- tak podczas pobytu w Barcelonie uświadomiłem sobie dobitnie, że idolów sportowych w primie na żywo nie udało się zobaczyć- ani Barcelony Messiego i Iniesty oraz właśnie dwójki Szwajcarów w tenisie, którzy skradli moje sportowe serce. Inne może być i lepsze i pewnie lepsze jest, ale już tak nie przyciąga.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość