Australian Open 2024

Obrazek
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Re: Australian Open 2024

Post autor: DUN I LOVE »

Czekam na Saszę.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Z tego co mamy na rozkładzie jazdy, to jakiś mecz zasługuje na poświęcenie mu uwagi na Flashscore?
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Kiefer pisze: 15 sty 2024, 22:09 Z tego co mamy na rozkładzie jazdy, to jakiś mecz zasługuje na poświęcenie mu uwagi na Flashscore?
Musisz sam przed sobą odpowiedzieć.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Art
Moderator

Post autor: Art »

Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

DRITTER TAG
Spoiler:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

DUN I LOVE pisze: 15 sty 2024, 22:09
Kiefer pisze: 15 sty 2024, 22:09 Z tego co mamy na rozkładzie jazdy, to jakiś mecz zasługuje na poświęcenie mu uwagi na Flashscore?
Musisz sam przed sobą odpowiedzieć.
Właśnie mam z tym problem, stąd pytanie do ekspertów mtenis, ale chyba będzie ciężko mnie przekonać. W tym roku widziałem kilka piłek Minotaura z Norriem i w niedzielę może seta Djokovica z młodym Chorwatem i generalnie nie odczuwam jakichkolwiek emocji związanych z tym turniejem, pewnie gdybym mógł cokolwiek oglądać to byłoby inaczej.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Rano to chyba tylko Rune do przypilnowania, a później Zverev i Carlitos.

U mnie pewnie Fils, Dimug z Martonem i Thanasi dodatkowo.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
pascal

Post autor: pascal »

DUN I LOVE pisze: 15 sty 2024, 22:11 DRITTER TAG
Spoiler:
Jak sobie pomyślałem, jakie fikołki słowne można wyczyniać przy interpretacji tych danych, aż zimny dreszcz przeszedł moją niemiecką Seele. :P A tak poza tym Dun, to jutro na kort wychodzi aż trójka znakomitych, zimnokrwistych przedstawicieli WestNord Europa, można by rzec tenisowych zabójców o twarzy dziecka( no może Germanin się lekko wyłamuje z tej charakterystyki, w szczególności tenisowej i twarzowej) i pominąłeś (mam nadzieję że czystym przypadkiem)największego bywalca tenisowych salonów. :P
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

pascal pisze: 15 sty 2024, 23:09 A tak poza tym Dun, to jutro na kort wychodzi aż trójka znakomitych, zimnokrwistych przedstawicieli WestNord Europa, można by rzec tenisowych zabójców o twarzy dziecka( no może Germanin się lekko wyłamuje z tej charakterystyki, w szczególności tenisowej i twarzowej) i pominąłeś (mam nadzieję że czystym przypadkiem)największego bywalca tenisowych salonów. :P
Zapoznałem się raz jeszcze z OOP i nikogo nie pominąłem.

Patrz, co obejrzałem przed chwilą:

Dobranoc. :)
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

Cazaux vs Djere, czyli pojedynek @Alan z tym drugim użytkownikiem mtenis, którego nicku już nie pamiętam.
Bardzo szybko zbudował swoją pozycję Fils (kto mógłby sobie pozwolić na planowaną porażkę w Duckland?), żeby być niepodważalnym faworytem z takim Jirim Veselym, który jeszcze nie tak dawno grał na całkiem niezłym poziomie. Przypadek Vita Koprivy z zeszłej nocy pokazuje, że będąc underdogiem z Czech można śmiało wdać się w pięciosetówkę, ale może oszukiwał.
Mam na szóstą rano do pracy, więc nie wstanę pilnować Pupana, a jego rywal Andreas Zeppieri jest dziś moim kandydatem do małej niespodzianki w meczu Lajovic - Zeppieri.
Tak teraz patrzę, że świetny wielkoszlemowy rok 2023 Varillasa - w każdym takim turnieju co najmniej pierwsza runda (podobnie jak u Auger-Aliassime, hehe), śmieszny tenisista, ładnie wkręcił się w hard, wygrana z Marozsanem, dobre mecze z Dimitrovem i Thiemem a potem porażka z Dellavedową (to chyba kobieta jest) w challengerze. Norrie pokaże, ile wart jest Peruwiańczyk, i przy okazji ile sam jest wart (co się dzieje z Jamesem Wardem???).
Safiullin - Griekspoor, czarny koń pierwszej rundy turnieju. Holenderski gwiazdor w tym roku nie pojawił się w Pune (rok temu wygrał tam imprezę ATP, wygrał w trzech setach z synem Musettiego), a Romek miał fajny początek roku w Brisbane, w jego czwartym tam meczu zatrzymał go Holger Rune. (podpis no-hendek bekhendek (CZE)) Jakoś tak miałem wrażenie, że obaj grali ostatnio ze sobą, ale okazało się, że to nie był Griekspoor, tylko Popyrin, albo Shelton.
Powiedziałbym, że Lehecka po ofiarnym triumfie w Adelajdzie musi odchorować i szybko odpadnie w pierwszej rundzie, ale potem zobaczyłem, że gdy Zapata Miralles w październiku tego roku przeniósł się na hard, to nie wygrał nawet seta z poważnym rywalem (kim jest Billy Ellis?). Takwięc jeszcze trochę pogra Jiri. (ale nie Vesely :()
Nie sądzicie, że Ramos to taki Ruud dla ubogich? Całym sercem za Hiszpanem.
Śmieszny kurs na Dimitrova w meczu z Fucsovicsem, ale nie będę się śmiał, jeśli wygra Węgier. Poza tym, Bułgor to świeżo upieczony triumfator turnieju ATP, któż miałby przegrać zaraz potem w pierwszej rundzie szlema, jeśli nie on? :D
Niesamowitą otoczkę wytworzył wokół siebie ten baran z Kazachstanu, nagle wszyscy chcą go oglądać, obejrzę i ja. Bublik-Nagal to będzie pewnie pierwszy mecz, jaki zacznę oglądać.

Zostańcie z Federerem.
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
Kamileki

Post autor: Kamileki »

Zadzwoniłem na 112, już jadą, trzymaj się Nohandku.
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Kamileki pisze: 15 sty 2024, 23:54 Zadzwoniłem na 112, już jadą, trzymaj się Nohandku.
112 do mnie jedzie?
pascal

Post autor: pascal »

@DUN I LOVE Musisz wybrać się do krainy Caspra, by docenić poświęcenie Norwega, że chce mu się machać rakietką po całym świecie zamiast delektować się naturalnym pięknem własnej ojczyzny. A Ty go nawet w OOP nie podkreślasz... Ba nawet nie chcesz doświadczyć, jak kończy się złe lokowanie sympatii w tenisie. :P No tak, w sumie rozumiem, co za dużo to nie zdrowo... :P Co do filmiku- niby tak długo a tak krótko..., choć niektórzy złośliwi mogliby zauwazyć odniesienie w poprzednim zdaniu. :P
Awatar użytkownika
Nando

Post autor: Nando »

Damian pisze: 15 sty 2024, 20:49
Spoiler:
Smokowski już zajęty padlem?
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm

MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Lecąc klasykiem: nie wiedziałem, że Bublik dalej jest takim osłem, a tu okazuje się, że Nagal nim jest.
Art
Moderator

Awatar użytkownika
Nando

Post autor: Nando »

MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm

MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

pascal pisze: 16 sty 2024, 0:06 @DUN I LOVE Musisz wybrać się do krainy Caspra
Dobrze, że poczekałeś kilka minut i nie napisałeś tego w Blue Monday, bo byś miał mnie na sumieniu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Póki co zgodnie z planem dzisiejsze gry.

Ruud nawet się nie spocił, a Griekspoor powraca ze stanu 0-2.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Art
Moderator

Zablokowany