Dwie zawodniczki z Top10 w czwartej rundzie, u facetów za to 9/10... Dla mnie i tak źle, i tak niedobrze.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 11:59 WTA jest takie piękne. Trzeba rozważyć przerzucenie całej atencji.

Dwie zawodniczki z Top10 w czwartej rundzie, u facetów za to 9/10... Dla mnie i tak źle, i tak niedobrze.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 11:59 WTA jest takie piękne. Trzeba rozważyć przerzucenie całej atencji.
U mnie tylko Aryna, ale nie ma tragedii.
Warto. Tylko trzeba mieć co napisać.Marcelo_Rios pisze: ↑20 sty 2024, 11:42Forehand zawiódł. To była porażka po 18 kolejnych zwycięstwach. Warto czasem coś napisać, kiedy zwycięża, a nie tylko narzekać, jak nie idzie. Do tego się odnosiłem.MalaLala pisze: ↑20 sty 2024, 11:38Dziś dobrze nie było. Każdy chyba widział.Marcelo_Rios pisze: ↑20 sty 2024, 11:00 No to już wszystko jasne. Skoro użytkownik MalaLala napisał komentarz, to musi być bardzo źle z tenisem 1gi. Jak gra dobrze, to milczy jak grób.![]()
U mnie chyba bez żadnych anty-faworytek, aczkolwiek wolałbym, żeby nie wygrała Coco, ale nie będę rozpaczać, jeśli to nastąpi.
Zawsze możesz wstać i bez większego trudu odnaleźć odtłuszczoną Arynkę na korcie.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 16:30 To będzie nerwowy moment, kiedy wstanę rano i będę szukał wytłuszczonej Arynki na ls.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości