Poczekam aż AI się bardziej rozwinie, bo samemu mi się nie chce liczyć, ale jestem ciekaw jaka jest propozycja twittów, filmików, planów gier, drabinek itp, do choćby jednozdaniowych normalnych postów teraz, a jaka była np 7 lat temu. Bo tu by chyba dopiero wyszło (nie) ciekawie.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 21:43Tak sobie myślę, że jeszcze z 8 szlemów Novaka i będziemy oczekiwać 125 wpisów na tym etapie.
Jest to dużo bardziej złożony proces oczywiście, złote czasy na pewno minęły.
Australian Open 2024
- Robertinho
Re: Australian Open 2024
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Tamto AO to był kosmos. Nie do zbliżenia się imo, za dużo rzeczy tam się zgrało w jednym czasie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
To na pewno, może być inny turniej sprzed kilku lat, po prostu mam wrażenie, że trochę się przybyło tych "ozdobników".DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 22:20 Tamto AO to był kosmos. Nie do zbliżenia się imo, za dużo rzeczy tam się zgrało w jednym czasie.
- DUN I LOVE
- Administrator
Na pewno, ale też nie w takiej skali jak może się wydawać - kiedyś do zawodniczych były wrzucane arty z ATP i skróty meczów, co teraz ląduje w zawodniczych.
OOP w tym roku też nie ułatwia sprawy. Np. ten jutrzejszy to z naszego punktu widzenia xD. Ledwo człowiek się rozbudzi, a na korcie zostaną tylko Rubliow z Minotaurem. Dowolny randomowy mecz z udziałem Federera czy Nadala to to nie jest.
OOP w tym roku też nie ułatwia sprawy. Np. ten jutrzejszy to z naszego punktu widzenia xD. Ledwo człowiek się rozbudzi, a na korcie zostaną tylko Rubliow z Minotaurem. Dowolny randomowy mecz z udziałem Federera czy Nadala to to nie jest.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
A i tak fajne te czwarte rundy jak na obecne standardy z tej górnej połówki. Nie ma chyba co udawać, że tutaj dostaniemy poważny tenis przed potencjalnymi półfinałami (i to w tej optymistycznej wersji, że w ogóle dostaniemy).
- no-handed backhand
Potrzymaj cztery piwa.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 21:43Tak sobie myślę, że jeszcze z 8 szlemów Novaka i będziemy oczekiwać 125 wpisów na tym etapie.
Jest to dużo bardziej złożony proces oczywiście, złote czasy na pewno minęły.
Chciałbym tylko zauważyć, panowie, że podniesienie liczby postów w wątku dyskutując o tym, że kiedyś było więcej postów niż teraz jest, to trochę oszukańcza zagrywka.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Jesteśmy człowiek-wąż. Jak Djoković.no-handed backhand pisze: ↑20 sty 2024, 22:43Chciałbym tylko zauważyć, panowie, że podniesienie liczby postów w wątku dyskutując o tym, że kiedyś było więcej postów niż teraz jest, to trochę oszukańcza zagrywka.
@Rroggerr, bardzo spoko (poza tym czymś na samej górze), ale pora mało ekskluzywna.
MTT Titles/Finals
Spoiler:

Australian Open
Rod Laver Arena ( start o g. 02:00 ): Magdalena Frech

Rod Laver Arena ( nie przed 03:30 ): Novak Djokovic

Rod Laver Arena ( nie przed 09:00 ): Alex de Minaur

Rod Laver Arena ( bezpośrednio po ): Aldila Sutjiadi
Margaret Court Arena ( start o g. 02:00 ): C. Dellacqua A. Molik vs D. Hantuchova N. Li
Margaret Court Arena ( nie przed 03:00 ): Amanda Anisimova

Margaret Court Arena ( nie przed 06:00 ): Jannik Sinner

Margaret Court Arena ( bezpośrednio po ): Gabriela Dabrowski
John Cain Arena ( start o g. 01:00 ): Maximo Gonzalez
John Cain Arena ( nie przed 03:30 ): Taylor Fritz

John Cain Arena ( bezpośrednio po ): Mirra Andreeva vs Barbora Krejcikova
John Cain Arena ( bezpośrednio po ): Tamara Korpatsch
John Cain Arena ( bezpośrednio po ): Veronika Kudermetova Lloyd Glasspool
Kia Arena ( start o g. 01:00 ): M. Baghdatis M. Philippoussis vs T. Haas R. Stepanek
Kia Arena ( nie przed 03:00 ): Marta Kostyuk
Kia Arena ( bezpośrednio po ): Ekaterina Alexandrova Anna Kalinskaya vs Storm Hunter
Kia Arena ( bezpośrednio po ): Tomas Machac
Kia Arena ( bezpośrednio po ): Storm Hunter
1573 Arena ( start o g. 01:00 ): Marcelo Arevalo

1573 Arena ( nie przed 02:30 ): Nikola Cacic

1573 Arena ( bezpośrednio po ): Sara Errani
1573 Arena ( bezpośrednio po ): Bethanie Mattek-Sands
1573 Arena ( bezpośrednio po ): Liudmila Samsonova Andrea Vavassori
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Day 8 preview: Gauff winning the brain game
https://ausopen.com/articles/news/day-8 ... brain-game
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Patrzę na te jutrzejsze pojedynki i kurde naprawdę nie mam poczucia, że to są ludzie, którzy zasługują na poświęcenie uwagi, przeglądam poniedziałek i niestety jest podobnie. Już lepiej to wygląda u kobiet, ale człowiek i tak będzie spał w tym czasie, więc nie ma o czym mówić. Zamiast taką Anisimovą z Sabalenką dać o późniejszej porze, akurat ten mecz bym włączył...DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 22:32
- DUN I LOVE
- Administrator
Chyba po akcji z Daniłem kończącym mecz w 4 rano postanowili wszystko przesunąć na sesję dzienną. Trzeba zarwać noc, jeżeli się chce coś obejrzeć live.
MTT Titles/Finals
Spoiler:

Australian Open
[1] Novak Djokovic
[7] Stefanos Tsitsipas
[4] Jannik Sinner
[5] Andrey Rublev
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Już nie praktykuje zarywania nocek od dość dawna, sobie załączyłem nagrywarkę na ES do 9 rano, może pooglądam po przebudzeniu.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 23:12 Chyba po akcji z Daniłem kończącym mecz w 4 rano postanowili wszystko przesunąć na sesję dzienną. Trzeba zarwać noc, jeżeli się chce coś obejrzeć live.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ja automatycznie się budzę ok. 6:30, więc może wtedy coś odpalę jak ls zachęci.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Tak, z tą różnicą, że GOAT słynie z precyzji neurochirurga, użytkownicy mtenis zaś z laserowej.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 22:48Jesteśmy człowiek-wąż. Jak Djoković.no-handed backhand pisze: ↑20 sty 2024, 22:43Chciałbym tylko zauważyć, panowie, że podniesienie liczby postów w wątku dyskutując o tym, że kiedyś było więcej postów niż teraz jest, to trochę oszukańcza zagrywka.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Nawet mnie nie denerwuj, 5.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 23:19 Ja automatycznie się budzę ok. 6:30, więc może wtedy coś odpalę jak ls zachęci.

- DUN I LOVE
- Administrator
W dni roboczę wstaję o 5 rano, w weekend zwykle odsypiam i śpię do 8-9, inna sprawa, że dziś też byłem w pracy, więc odespać tydzień mogę tylko dzisiejszej nocy.DUN I LOVE pisze: ↑20 sty 2024, 23:19 Ja automatycznie się budzę ok. 6:30, więc może wtedy coś odpalę jak ls zachęci.