Australian Open
[1] Novak Djokovic
[12] Taylor Fritz
[4] Jannik Sinner
[5] Andrey Rublev
[9] Hubert Hurkacz
[3] Daniil Medvedev
[6] Alexander Zverev
[2] Carlos Alcaraz
Nie taka najgorsza ta drabinka:
Szczęśliwie nie czytam tenisowego tt, ale serio tam jest pompa w stylu semi RG? Bo aż ciężko uwierzyć.
The Djoker pisze: ↑22 sty 2024, 14:34 Nie zalezy mi na 11 triumfie, ale na Zlotym Szlemie. Takze wychodzi, ze mi jednak zależy.
Raczej chodzi o ogół postrzegania Sinnera i próbę wykreowania z niego wielkiego tenisisty (sobie wystarczy przypomnieć tapetę zapowiadającą Wimbledon), którym nie jest i nie zrobił jeszcze zbyt wiele żeby tak go postrzegać.Robertinho pisze: ↑22 sty 2024, 15:28Szczęśliwie nie czytam tenisowego tt, ale serio tam jest pompa w stylu semi RG? Bo aż ciężko uwierzyć.
Nie no, tak to nie. To już by w ogóle było niepoważne, aczkolwiek hype mediów na niego po WTF dalej szybuje w górę.Robertinho pisze: ↑22 sty 2024, 15:28Szczęśliwie nie czytam tenisowego tt, ale serio tam jest pompa w stylu semi RG? Bo aż ciężko uwierzyć.
I człowiek inbił dokładnie na to samo, tj propagandę ATP robiącą z tego meczu niewiadomo co. Po dekadzie można się tylko z siebie śmiać. Pewnie za kolejne dziesięć lat i Jamnik na tle kolejnych pokoleń będzie wirtuozem.DUN I LOVE pisze: ↑22 sty 2024, 15:36Nie no, tak to nie. To już by w ogóle było niepoważne, aczkolwiek hype mediów na niego po WTF dalej szybuje w górę.Robertinho pisze: ↑22 sty 2024, 15:28Szczęśliwie nie czytam tenisowego tt, ale serio tam jest pompa w stylu semi RG? Bo aż ciężko uwierzyć.
RG23 ciężko będzie powtórzyć w najbliższym czasie, chociaż to i tak nie była ta tempratura co RG2013. Wtedy to była napinka i ostateczny triumf dobra nad złem.
Wtedy było 17 Szlemów na korcie. Teraz będą ewentualnie 24. Czego nie rozumiesz?DUN I LOVE pisze: ↑22 sty 2024, 15:55 Może i inbił, ale tam jednak 11-krotny mistrz WS grał z 6-krotnym. Nie ma Sinnera tutaj.
Użytkownicy przeglądający to forum: jarosword20, Kiefer, no-handed backhand, Rroggerr i 18 gości