Australian Open 2024
Re: Australian Open 2024
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- DUN I LOVE
- Administrator
W stylu fabsterskim zrobił tę połówkę Włoch, ciężko się do czegoś przyczepić, ale Djokovic poserwował tak dobrze z Fritzem, że max w 4 to weźmie.
- DUN I LOVE
- Administrator
Belgrad będzie witał króla w domu około 21 w sobotę.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Ile setów wygrał Andrzej tych dziesięciu ćwiartkach?
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
3-30. Dwa z Ciliciem i jeden z Djokoviciem.
Obaj na listę wstydu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- no-handed backhand
Przeklęte ćwiarćfinały.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie wiem w czym problem. Taki Chung się spiął, ograł Djokovicia 3-0 na Serba ulubionym korcie i już. Tu nie ma większej filozofii.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2024, 15:283-30. Dwa z Ciliciem i jeden z Djokoviciem.
Obaj na listę wstydu.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- no-handed backhand
Taaa, przydałyby się Andrzejowi takie okularki, bo miał dziś problemy z celnymi odbiciami.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2024, 15:43Nie wiem w czym problem. Taki Chung się spiął, ograł Djokovicia 3-0 na Serba ulubionym korcie i już. Tu nie ma większej filozofii.
"miał być raj, miał być cud
i ćwiartka na popicie,
a to wszystko nie tak, nie tak,
nie to".

DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2024, 15:43 Nie wiem w czym problem. Taki Chung się spiął, ograł Djokovicia 3-0 na Serba ulubionym korcie i już. Tu nie ma większej filozofii.

- no-handed backhand
Wstydzić to się powinien ten, kto wyzywa wielkiego Novaka.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2024, 15:283-30. Dwa z Ciliciem i jeden z Djokoviciem.
Obaj na listę wstydu.
MTT World Tour (Highest rank #1, career 2009 - 2024):
MTT Challenger Tour:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
Spoiler:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
Ostatnią tak wielką smutę Rosja widziała na początku XVII wieku.
Rywale się zmieniają, a porażki tak samo gładkie. Niestety jednowymiarowa gra Andrieja zapewne nie pomaga.
Rywale się zmieniają, a porażki tak samo gładkie. Niestety jednowymiarowa gra Andrieja zapewne nie pomaga.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
Jakieś nadzieję wiążecie z tym meczem? Taylor niby pokazał, że powalczyć można, a Sinner ma być teoretycznie trudniejszym rywalem. W każdym razie jeśli będzie ten mecz przypominał ich finałowe starcie z WTF to można wyłączyć Jamnika.
- DUN I LOVE
- Administrator
Owszem, jak przed każdym meczem Rafole. Te pofabsterskie pokolenia przekroczyły już wszelkie granice wstydu, a raczej kiedyś mróz powinien puścić.
Jak nie w piątek, to w 2045 może. Nie ma jednak sensu od razu się nastawiać negatywnie do tego pięknego sportu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Ja się nie nastawiam, tak naprawdę totalnie mi powiewa kto wygra i w sumie chętnie bym finał Djokovica z Alcarazem obejrzał, bo Sinner nie wzbudza u mnie większych emocji, aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że wygrana Włocha byłaby po prostu dobra.
- The Djoker
Czyli mam sie bac?