To pewnie Jelena Dokic, która była ofiarą swojego ojca przez lata, więc polecam się nie śmiać akurat w tym przypadku.
Świetne rozstrzygnięcie, oby zawsze znalazł się ktoś zdolny powstrzymać Gov.
To pewnie Jelena Dokic, która była ofiarą swojego ojca przez lata, więc polecam się nie śmiać akurat w tym przypadku.
Częstuj się do woli.
Podkochiwałem się kiedyś w Jelenie. Strasznie mi teraz oglądać takie obrazki. Smutna historia.
XD
Tak, ogromnie jej szkoda, świetna dziewczyna, której ojciec tyran zniszczył życie.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2024, 11:43Podkochiwałem się kiedyś w Jelenie. Strasznie mi teraz oglądać takie obrazki. Smutna historia.
Przerwę medyczną miała Jastremska, chyba problem z mięśniami brzucha, raczej więc spokojnie Chinka.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2024, 12:12 Jeszcze Jastremska. Zaczęła dobrze, ale przed chwilą Chinka odłamała.
Tytuł WS i co najmniej finał w dwóch turniejach z rzędu z dwoma różnymi tenisistkami? Jak jutro nie będzie cudu, to może K. Hilla trzeba pogonić na jakieś wzgórze.
Ulubiona piosenka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości