Tak. Dziś jest inaczej. O jedną bramkę jest lepsza Borussia niż na wiosnę.DUN I LOVE pisze: ↑09 lis 2019, 16:59 Dziś Klasiker. Ostatnie mecze Bayernu z BVB w Monachium do spuszczenia w kiblu. Oby dziś było inaczej.
Niemcy - Bundesliga
Re: Niemcy - Bundesliga
- DUN I LOVE
- Administrator
Hummels chyba nie zarejestrował letniego transferu.
Dajcie spokój.
Dajcie spokój.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Klasyka Bayernu. Kupować w peaku, oddawać śmieci. Sprzedany Dante załatwił Lewemu mecz życia swego czasu.DUN I LOVE pisze: ↑09 lis 2019, 20:26 Hummels chyba nie zarejestrował letniego transferu.
Dajcie spokój.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
-
2 niecelne, to wszystko co wyprodukował Dortmund, masakra.
-
-
Dziwi mnie cierpliwość prezesa Watzkego, ja bym ich zatłukł. Tak na marginesie, dziwi mnie że nie można lać kopacza batem, jeśli nie spełnia wymagań.
- DUN I LOVE
- Administrator
Jezu, przecież to brak słów. 
Może myślami byli na Camp Nou już.

Może myślami byli na Camp Nou już.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Na CN ten zespół nie ma co wychodzić. Srogi w*ierdol.
- DUN I LOVE
- Administrator
-
Taka walka jak z Bayernem, załamuje mnie ta drużyna. A Barca owszem jest rzadka, ale na wyjeździe, u siebie to dalej topowa drużyna.
- DUN I LOVE
- Administrator
Źrebaki na czarną listę. Irytuje mnie ta liga. Jak tylko Bayern trochę zgubi, to i pozostali nie pozostają dłużni. 0-2 w Berlinie, ale nie z Herthą.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Lipsk pewnie też dzisiaj wtopi.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie no, mam nadzieję, że chociaż oni zachowają się poważnie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
-
Oglądałem, bardzo nieskuteczny Bayern, 2 słupki, 2 poprzeczki, Perisic nie trafiający na pustą.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ja niestety uznałem, że Bawaria zamknie temat i poszedłem spać.
Bayer wpasował się "regularnością" do reszty ligi, więc te wpadki póki co nic nie znaczą.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Bayern wtapia ważny mecz z Borussią Mönchengladbach i traci już do niej 7 pkt. Do Lipska 6. A jesteśmy już niemal na półmetku sezonu.
A najlepszy piłkarz świata się zaciął i jego przewaga w klasyfikacji strzelców szybko zrobiła się żadna, ciężko będzie o tego złotego buta.
-
A w pierwszej połowie powinien prowadzić z 2:0, choćby Lewy dwie świetne okazje zmarnował, ale niech się nie łamię, za tydzień z jakimiś ogórami strzeli ze trzy. Taki urok drużyn które atakują całym zespołem, jak City, Barca swego czasu czy właśnie Bayern, potem każda strata to jest bardzo dużo zagrożenie, bo idzie kontra gdzie rywal często ma przewagę liczebną.
Lipsk wydaje się być gazie, może uda się przerwać dominację Bayernu, ale jeszcze daleka droga.
Lipsk wydaje się być gazie, może uda się przerwać dominację Bayernu, ale jeszcze daleka droga.
Spojrzałem na terminarz do końca rundy jesiennej i Bayern ma zdecydowanie najłatwiejszy - Werder u siebie, Freiburg na wyjeździe oraz Wolsfburg u siebie.
Lipsk gra z Düsseldorfem na wyjeździe, z Dortmundem na wyjeździe oraz z Augsburgiem u siebie. Z kolei Mönchengladbach na wyjeździe z Wolfsburgiem, u siebie z Paderbornem i na wyjeździe z Hertą Berlin.
Lipsk gra z Düsseldorfem na wyjeździe, z Dortmundem na wyjeździe oraz z Augsburgiem u siebie. Z kolei Mönchengladbach na wyjeździe z Wolfsburgiem, u siebie z Paderbornem i na wyjeździe z Hertą Berlin.
Złoty but...żeby on królem strzelców bundesligi został. Werner dziś strzelił dwa gole i ma już 15 - zaledwie jeden mniej od Lewego.