Doceniam i dziękuję.Robertinho pisze: ↑26 sty 2025, 12:19Tak, usilnie starałem się nakręcić zainteresowanie tym meczem jakiekolwiek. I niestety faktycznie, więcej przed, niż w trakcie, się na forum działo.

Doceniam i dziękuję.Robertinho pisze: ↑26 sty 2025, 12:19Tak, usilnie starałem się nakręcić zainteresowanie tym meczem jakiekolwiek. I niestety faktycznie, więcej przed, niż w trakcie, się na forum działo.
Bweh co?no-handed backhand pisze: ↑26 sty 2025, 13:47![]()
Plany gier, dwa semi jednego dnia, jedne z najgorszych semi kiedykolwiek.DUN I LOVE pisze: ↑26 sty 2025, 15:27Doceniam i dziękuję.Robertinho pisze: ↑26 sty 2025, 12:19Tak, usilnie starałem się nakręcić zainteresowanie tym meczem jakiekolwiek. I niestety faktycznie, więcej przed, niż w trakcie, się na forum działo.Dużo czynników się złożyło na najgorszy wynik AO od dekady (na początku finału wyprzedziliśmy wątek z 2015 roku), ale poza odpływem ludzi i zainteresowania, też organizatorzy (tragiczne OOP z najlepszymi zawodnikami w nocy naszego czasu) i zawodnicy (półfinały i finał to łącznie 7 przeciętnych/bardzo słabych setów - przy 14 setach dużo lepszej gry rok temu) dołożyli swoje i nie było za bardzo z czego się odbić. Generalnie i tak nie jest w sumie jakoś fatalnie.
A CAG?DUN I LOVE pisze: ↑26 sty 2025, 15:38 Spora szansa na hat-trick za rok. Tutaj ciężko będzie go zastopować jak to zrobiła Madison z Aryną. Tylko CAS ma takie narzędzia obecnie.
Rok temu też tak było, ale jednak zagrali 9 setów, które wygenerowały zainteresowanie (przełom Jannika, porażka Djoko, Sasza wypuszczający 2-0 w setach z Daniłem).Robertinho pisze: ↑26 sty 2025, 15:39Plany gier, dwa semi jednego dnia, jedne z najgorszych semi kiedykolwiek.
Sentymentalnie pewnie też Monfils wyrzucający Fritza z mojego punktu widzenia. Generalnie jednak duża bieda.
Niestety Djokovic również się przysłużył do zepsucia turnieju, może i ten Alcaraz był średni, ale też z tym Novakiem nie zagrał jakiegoś złego meczu, mógłby tego Zvereva z którym to Paul 2 razy serwował na seta spokojnie pokonać i byśmy raczej na pewno mieli dziś fajny finał.DUN I LOVE pisze: ↑26 sty 2025, 15:45Sentymentalnie pewnie też Monfils wyrzucający Fritza z mojego punktu widzenia. Generalnie jednak duża bieda.
No i tak sobie myślę, że chyba od RG dołączę ankietę o faworytach do tematu głównego i zrezygnujemy z wygasających podsumować. Wszystko zmieści się w jednym wątku imo. Muszę to jeszcze przemyśleć.
Nie ma takiego czegoś jak za nic, nr 2 wypracował sobie regularnością w zeszłym roku. Jakbyś się czuł, jakby Ci ktoś powiedział, że doszedłeś do finału, grając słabo?Kiefer pisze: ↑26 sty 2025, 16:44Niestety Djokovic również się przysłużył do zepsucia turnieju, może i ten Alcaraz był średni, ale też z tym Novakiem nie zagrał jakiegoś złego meczu, mógłby tego Zvereva z którym to Paul 2 razy serwował na seta spokojnie pokonać i byśmy raczej na pewno mieli dziś fajny finał.DUN I LOVE pisze: ↑26 sty 2025, 15:45Sentymentalnie pewnie też Monfils wyrzucający Fritza z mojego punktu widzenia. Generalnie jednak duża bieda.
No i tak sobie myślę, że chyba od RG dołączę ankietę o faworytach do tematu głównego i zrezygnujemy z wygasających podsumować. Wszystko zmieści się w jednym wątku imo. Muszę to jeszcze przemyśleć.
Generalnie Zverev ten finał dostał naprawdę za nic i dziś po prostu to potwierdził.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości