Wiadomo może już, w jakich godzinach semi i jaka ich kolejność będzie, czy czekają na nazwiska?
Pierwszy półfinał w niedzielę o 15 polskiego czasu, a drugi o 20:45.Robertinho pisze: Wiadomo może już, w jakich godzinach semi i jaka ich kolejność będzie, czy czekają na nazwiska?
Pierwszy gem niczego sobie.robpal pisze:Czas na kolejny spektakl tejże bajecznej imprezy.
A WTF już lepiej i szkoda tylko, że znaku zapytania na końcu nikt nie postawił.robpal pisze:Dobrze, że zmienili nazwę tego turnieju. Przy aktualnym poziomie tych meczów słowo "Masters" wygląda komicznie.
Kolejnej szansy na udział w WTF nie dostanie, więc powinien jak najdłużej cieszyć się tą chwilą. Mam nadzieję, że postawi jakiś opór i zobaczymy chociaż namiastkę ich fantastycznego meczu z US Open.robpal pisze:Wytrzyma dziś Tipsa godzinkę na korcie?
Trzeba sobie jasno powiedzieć, że Federer pokonał rywala, który gra ostatnio najlepszy tenis w karierze. I dokonał takiej sztuki po bardzo intensywnym meczu, gdzie wytrzymywał najcięższe wymiany (także backhandowe) i musiał cały czas zachowywać koncentrację. Ten solidny tenis z linii końcowej powinien dodać mu pewności siebie przed półfinałem, bo z Murray'em serwisem na pewno nie wygra.Robertinho pisze:Obejrzałem sobie rano cały mecz Feda i tak... Uważam, że poza problemami z rytmem serwisowym, jest lepiej niż dobrze. Zobaczymy, czy będzie w stanie potwierdzić to w następnych meczach z mocniej bijącymi rywalami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości