Australian Open 2018

Obrazek
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Re: Australian Open 2018

Post autor: DUN I LOVE »

Przełamanie dla Tomaśka.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

To jak będzie come on po czesku?
Pięknie zaczął Tomaś.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Sowa pisze:To jak będzie come on po czesku?
Pięknie zaczął Tomaś.
Tomek Lorek na pewno wie. :D
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Artras

Post autor: Artras »

Pięknie Fed rozpoczął :facepalm: coś czuję, że dziś leci, jednak ta jego forma była złudna.
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Artras pisze:Pięknie Fed rozpoczął :facepalm: coś czuję, że dziś leci, jednak ta jego forma była złudna.
Jak złudna? Na razie adekwatna do tego co właśnie gra dzisiaj.
Awatar użytkownika
Alan

Post autor: Alan »

Zgoła sensacyjne otwarcie. Tym niemniej szanse Tomka w pierwszym secie w najlepszym dla niego przypadku oceniałbym na 50/50. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Baza?
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Raczej do przewidzenia, niektórzy bardzo usilnie próbowali uczynić z drogi Federera autostradę. Roger ma za sobą bardzo intensywny sezon, a w dodatku nie oszczędzał się również na jesieni. Czasu na odpoczynek i regenerację organizmu było bardzo mało i średnia forma nie może dziwić.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Lel przecież Berdicz zaraz to odda. Idealny start Szwajcara, akurat szybki kubeł zimnej wody i pełna motywacja, a nie 6-7 5-7 i zdziwko.
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Początek spotkania dopiero.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Hankmoody

Post autor: Hankmoody »

Domański, to mu się nawet udało.
Awatar użytkownika
Alan

Post autor: Alan »

O nie, Witek dotarł...
Awatar użytkownika
Kiefer

robpal pisze:Lel przecież Berdicz zaraz to odda. Idealny start Szwajcara, akurat szybki kubeł zimnej wody i pełna motywacja, a nie 6-7 5-7 i zdziwko.
Ty tak serio? Forma Szwajcara mocno wątpliwa, przede wszystkim nogi nie nadążają, raz Tomaszek czy dwa mocniej zagra i Fed nie ma czasu i spóźnia się do uderzeń.
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Ile meczów Szwajcara z Czechem widziałeś? Bo ja co najmniej o 10 za dużo.
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Ma jeszcze w sobie sporo dobrej gry Czech. Pogłoski o jego śmierci w 2017 były przesadzone.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kiefer

robpal pisze:Ile meczów Szwajcara z Czechem widziałeś? Bo ja co najmniej o 10 za dużo.
Całkiem sporo, tylko przede wszystkim mnie interesuje aktualna forma a w pianie nad Federerem jak to on sobie spokojnie pyka w tym sezonie rywali skupiając się na kilkunastu punktach w meczu nie wierzyłem.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Powiedziałbym, że to dla niego idealny moment na podreperowanie CV, po tych wszystkich latach upokorzeń ze strony topowych Fabsterów. Kontuzjogenny Czech nie jest, tenisa na wybieganiu nie opiera, więc szanse na ugranie czegoś sensownego są naprawdę spore.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
Jacuszyn

Post autor: Jacuszyn »

Wujek Toni pisze:Raczej do przewidzenia, niektórzy bardzo usilnie próbowali uczynić z drogi Federera autostradę. Roger ma za sobą bardzo intensywny sezon, a w dodatku nie oszczędzał się również na jesieni. Czasu na odpoczynek i regenerację organizmu było bardzo mało i średnia forma nie może dziwić.
Dokładnie. Nawet ewentualna porażka dziś mnie jakoś specjalnie nie zaboli. Dla mnie to fenomen, że w tym wieku jest w czołówce i chylę czoła.
MTT World Tour (Highest rank #1, career 2009 - 2024):
Spoiler:
MTT Challenger Tour:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

Yhm. No tak. Tyle, że to Tomasz.
Dwa obronił,ale...
Hankmoody

Post autor: Hankmoody »

Zamknij chociaż tego seta. Brawo sędzia.
Zablokowany