Montreal 2017

Obrazek
Awatar użytkownika
Lucas

Re: Montreal 2017

Post autor: Lucas »

“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal

"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

GOAT 2-0, 1 h 3 m.
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
elena

Post autor: elena »

DUN I LOVE pisze:Fed cały czas zarośnięty. Nie ma żony, to i golić się nie chce. Znany motyw.
To miłe, że tak was mobilizujemy, przynajmniej co niektórych ;-). A jak wam się podoba Roger w tym uroczym kolorze babe pink. Dla mnie Ok. (Muszę się odbić od przykrego tematu 3 rundy i szukam tematów zastępczych ;-) ).
jonathan

Post autor: jonathan »

elena pisze:(Muszę się odbić od przykrego tematu 3 rundy i szukam tematów zastępczych ;-) ).
Te zastępcze tematy, które tu robicie od Wimbledonu, to straszne rakowisko jest.
Awatar użytkownika
elena

jonathan pisze:
elena pisze:(Muszę się odbić od przykrego tematu 3 rundy i szukam tematów zastępczych ;-) ).
Te zastępcze tematy, które tu robicie od Wimbledonu, to straszne rakowisko jest.
Wiem, wiem podwójne standardy, ale w skryciu liczyłam na Twoją apoteozę różu. :P
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

Fed chyba 7 lat temu grał w różu w trakcie amerykańskiego lata. W finale Kanady przegrał do Andy'ego Murraya.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

What they said… Thursday quarter-finals
Spoiler:
http://www.couperogers.com/en/said-thur ... er-finals/

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
elena

DUN I LOVE pisze:Fed chyba 7 lat temu grał w różu w trakcie amerykańskiego lata. W finale Kanady przegrał do Andy'ego Murraya.
No proszę, identyczny, ale to chyba nie będzie zły omen ;-). Śmiałe zestawienia róż z khaki, teraz z granatem jest bardziej klasycznie i elegancko. Tak czy siak to twarzy mu. :lol:
jonathan

elena pisze:Wiem, wiem podwójne standardy, ale w skryciu liczyłam na Twoją apoteozę różu. :P
Wybacz, nie zajmuję się tak randomowymi tematami jak apoteoza różu wystylizowanego po gumę od majtek Federera ani które tenisowe ciasteczko ma większego koguta.
złudzenie

Post autor: złudzenie »

jonathan pisze:Wybacz, nie zajmuję się tak randomowymi tematami jak apoteoza różu wystylizowanego po gumę od majtek Federera ani które tenisowe ciasteczko ma większego koguta.
Roger nie wygląda jak modelka Sport Illustrated, to Cię nie interesuję jego wygląd, a to jak gra.;)
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Proszę, nie cytujcie, nie chcę tego widzieć.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
elena

jonathan pisze: Wybacz, nie zajmuję się tak randomowymi tematami jak apoteoza różu wystylizowanego po gumę od majtek Federera ani które tenisowe ciasteczko ma większego koguta.
No tak, człowiek z zasadami, dlatego „skuszenie” kogoś tak niewzruszonego i zdyscyplinowanego byłoby osiągnięciem. Trudno, nie udało się. ( Sowa, raki, koguty - ciekawe).
jonathan

Ci niewzruszeni i zdyscyplinowani najczęściej te zasady łamią, więc o jakich Ty zasadach mówisz. Kończę, bo będę musiał jeszcze otworzyć okna, żeby przewietrzyć dom z tej żenady jak po przeczytaniu o Fogninich i innych przystojniakach w Hyde Parku.

Niestety nie zastosowałaś się do prośby byłego Czerwonego, żeby niczego nie cytować. On stracił możliwość wpływania na czyjeś posty, bo oddał admina, żeby lake mu tam nie smrodził, więc bądź grzeczna.
elena pisze:( Sowa, raki, koguty - ciekawe).
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. Wiesz, kto to powiedział?
Awatar użytkownika
elena

Eh myślałam, że fani tenisa mają generalne duże poczucie humoru, ale jednak są wyjątki.

W przeciwieństwie GBS ja lubię ludzi bo czasem, z niektórymi można pożartować oprócz prowadzenia z nimi poważnych dyskusji. Ale z braku laku, niech ta złota myśl irlandzkiego pisarza będzie puentą naszego small talku.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2017, 21:24 przez elena, łącznie zmieniany 1 raz.
jonathan

A skomentujesz czasem coś na temat meczu tenisowego albo odniesiesz się do jakiegoś mojego wpisu czy po prostu jesteś tutaj kolejną już specjalistką od mojego poczucia humoru and so on?

Nie small talku, tylko trash talku i tak traktuję tę rozmowę.
Awatar użytkownika
elena

Tak trzymaj i nie wychodź ze swej roli.

PS E tam, takiego twardziela nic nie uwiera.(Co za rym)
Ostatnio zmieniony 13 sie 2017, 22:11 przez elena, łącznie zmieniany 1 raz.
jonathan

Trzymanko. :ok:

PS Bycie dżentelmenem czasem uwiera. Wiesz, o czym mówię.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Wywalilo mi karte sieciowa. Nie obejrze :(
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

DUN I LOVE pisze:Wywalilo mi karte sieciowa. Nie obejrze :(
:(
Będę pisał co jakiś czas.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Akurat w takim momencie. :D
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Zablokowany