Laver Cup 2022
Re: Laver Cup
Mmm, oj tak, a jeszcze nagi to już w ogóle.
- Robertinho

Miałem wczoraj się w podobnym stylu odnieść do wypowiedzi @Kamileki o lepiej sprawdzającym się Czarnym, ale sobie darowałem. xD
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
MTT Titles/Finals
Spoiler:
1. Ubrany CzarnyRobertinho pisze: ↑24 wrz 2022, 12:23
Miałem wczoraj się w podobnym stylu odnieść do wypowiedzi @Kamileki o lepiej sprawdzającym się Czarnym, ale sobie darowałem. xD
2. Ubrany Ruud
3. Nagi Czarny
4. Nagi Ruud
Tak to będzie klasyfikowane.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ale pie*dolisz, równie dobrze można stwierdzić, że Dawidek nic fajnego nie przeżył skoro napisał na forum po triumfie Rodży w AO 17, że to najszczęśliwszy dzień w jego życiu.Jacques D. pisze: ↑24 wrz 2022, 12:06No to chyba bardzo niewiele w życiu przeżyłeś, jeśli sądzisz, że trudno o mocniejszy znak przemijania niż koniec kariery jakiegokolwiek zawodnika, nawet najbardziej wyjątkowego.

No więc generalnie przeżyłem dużo bardziej emocjonalne momenty jak dziś, ale właśnie zakończenie kariery przed Feda, która śledziłem blisko 20 lat jest jednym z tych o których wspomniałem. No bo na co dzień jednak nie myślę, że wczoraj dziś to jeszcze było jutro, albo "o ku*wa, stawy mnie bolą, a jeszcze kilka lat temu nie bolały"
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2022, 12:31 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Zaskoczyło mnie, że Roger się komunikuje z dziećmi po angielsku. Nie wiem czy to wpływ babci z RPA, czy może Mirka też preferuje ang? Mimo wszystko zaskoczenie, bo byłem przekonany, że usłyszę tam szwajcarski niemiecki.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
W ogóle świetny gość. Poważne zastanawiam się nad awatarem z przekreślonym Federerem i uśmiechniętym Kaspą, jakieś kolejne diagnozy na mój temat może wjadą, a i kolejnym atak na forumowe maliny wydaje się możliwy przy jednoczesnym deprecjonowaniu Federera i zachwalaniu Ruuda. Aczkolwiek porównanie Norwega do kowidka pewnie by się @Kamileki bardzo spodobało.

Ale zważ Robercie na to, że to nie moja skromna osoba wysnuwa w Twoim kierunku oskarżenia o byciu psychopatą nie odczuwającym żadnych emocjiRobertinho pisze: ↑24 wrz 2022, 12:31W ogóle świetny gość. Poważne zastanawiam się nad awatarem z przekreślonym Federerem i uśmiechniętym Kaspą, jakieś kolejne diagnozy na mój temat może wjadą, a i kolejnym atak na forumowe maliny wydaje się możliwy przy jednoczesnym deprecjonowaniu Federera i zachwalaniu Ruuda. Aczkolwiek porównanie Norwega do kowidka pewnie by się @Kamileki bardzo spodobało.#pogarda

- Jacques D.
Oczywiście, że każda tego typu wypowiedź jest pie*doleniem skrajnie niedojrzałej osoby, która przez kilkadziesiąt lat życia nie zauważyła, że istnieją nieco mocniejsze oznaki przemijania, w rodzaju śmierci bliskiej osoby albo ewentualnie wypowiedzią kogoś, kto szczęśliwie nie musiał się jeszcze z takim realnym przemijaniem mierzyć. Nie pamiętam posta Dawida, może był tam jakiś szerszy kontekst, który sprawiał, że to miało większy sens, w Twoim poście niestety takiego kontekstu nie było.Kiefer pisze: ↑24 wrz 2022, 12:27Ale pie*dolisz, równie dobrze można stwierdzić, że Dawidek nic fajnego nie przeżył skoro napisał na forum po triumfie Rodży w AO 17, że to najszczęśliwszy dzień w jego życiu.Jacques D. pisze: ↑24 wrz 2022, 12:06No to chyba bardzo niewiele w życiu przeżyłeś, jeśli sądzisz, że trudno o mocniejszy znak przemijania niż koniec kariery jakiegokolwiek zawodnika, nawet najbardziej wyjątkowego.![]()
I know the pieces fit.
Spoiler:
- Robertinho
Trudno by Hannibal Lecter mtenis mnie atakował z tej strony akurat.Kamileki pisze: ↑24 wrz 2022, 12:40Ale zważ Robercie na to, że to nie moja skromna osoba wysnuwa w Twoim kierunku oskarżenia o byciu psychopatą nie odczuwającym żadnych emocjiRobertinho pisze: ↑24 wrz 2022, 12:31W ogóle świetny gość. Poważne zastanawiam się nad awatarem z przekreślonym Federerem i uśmiechniętym Kaspą, jakieś kolejne diagnozy na mój temat może wjadą, a i kolejnym atak na forumowe maliny wydaje się możliwy przy jednoczesnym deprecjonowaniu Federera i zachwalaniu Ruuda. Aczkolwiek porównanie Norwega do kowidka pewnie by się @Kamileki bardzo spodobało.#pogarda
![]()

Szczerze mówiąc, raczej przynajmniej w kwestii tenisa był ich zdecydowany nadmiar, a i tak od czasu do czasu Twój ulubieniec wyzwala kolejne, więc dalej jest powyżej zdrowej średniej licząc ostatnie dwie dekady powiedzmy.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2022, 12:46 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Trochę zbyt powierzchownie i dosłownie to czytasz Żaku. Szerzej wyjaśnię wieczorem.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
A no to spoko, masz rację, znaczy tak naprawdę to nie masz, ale nie chcę mi się pisać, że drugi raz pie*dolisz i wchodzić w durnowatą dyskusję. Pzdr.
Musisz jeszcze wytrzymać około 2 lata - myślę że w 2024 kiedy Rafa zacznie wyglądać starzej niż obecnie De Niro będzie odpowiedni czas na powiedzenie sobie pas xDRobertinho pisze: ↑24 wrz 2022, 12:45Trudno by Hannibal Lecter mtenis mnie atakował z tej strony akurat.Kamileki pisze: ↑24 wrz 2022, 12:40Ale zważ Robercie na to, że to nie moja skromna osoba wysnuwa w Twoim kierunku oskarżenia o byciu psychopatą nie odczuwającym żadnych emocjiRobertinho pisze: ↑24 wrz 2022, 12:31
W ogóle świetny gość. Poważne zastanawiam się nad awatarem z przekreślonym Federerem i uśmiechniętym Kaspą, jakieś kolejne diagnozy na mój temat może wjadą, a i kolejnym atak na forumowe maliny wydaje się możliwy przy jednoczesnym deprecjonowaniu Federera i zachwalaniu Ruuda. Aczkolwiek porównanie Norwega do kowidka pewnie by się @Kamileki bardzo spodobało.#pogarda
![]()
![]()
Szczerze mówiąc, raczej przynajmniej w kwestii tenisa był ich zdecydowany nadmiar, a i tak od czasu do czasu Twój ulubieniec wyzwala kolejne, więc dalej jest powyżej zdrowej średniej licząc ostatnie dwie dekady powiedzmy.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2022, 12:51 przez Kamileki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robertinho
Żak i zbyt powierzchowne i dosłowne rozumienie?DUN I LOVE pisze: ↑24 wrz 2022, 12:45 Trochę zbyt powierzchownie i dosłownie to czytasz Żaku. Szerzej wyjaśnię wieczorem.

- Jacques D.
Czekam z niecierpliwością i tu faktycznie mam nadzieję na coś więcej, bo po autorze stwierdzenia niczego więcej niż bluzgi i dojrzałość wypowiedzi na poziomie dziesięciolatka spodziewać się raczej nie mogę.DUN I LOVE pisze: ↑24 wrz 2022, 12:45 Trochę zbyt powierzchownie i dosłownie to czytasz Żaku. Szerzej wyjaśnię wieczorem.
I know the pieces fit.
Spoiler:
Człowieku dojrzały, Ty coś przeczytałeś, co w Twoim mniemaniu było nieodpowiednie i postanowiłeś się wysrać wchodząc na prywatę i wysuwając durnowate wnioski. 

- DUN I LOVE
- Administrator
- DUN I LOVE
- Administrator
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Tu walczą we mniej empatią i niechęć, bo jednak wizją Rafy w wieku 40 lat, z żebrem przebijającym skórę, tytanową stopą i resztkami włosów, tryhardującego znowu na Wimbledonie, jest również niebywale kusząca.Kamileki pisze: ↑24 wrz 2022, 12:48Musisz jeszcze wytrzymać około 2 lata - myślę że w 2024 kiedy Rafa zacznie wyglądać starzej niż obecnie De Niro będzie odpowiedni czas na powiedzenie sobie pas xDRobertinho pisze: ↑24 wrz 2022, 12:45Trudno by Hannibal Lecter mtenis mnie atakował z tej strony akurat.![]()