A jakich turniejów Wam brakuje?

Jakim?Team GB pisze:Teraz zastąpili to kolejnym turniejem na clayu.
San Jose już można dopisać.Mario pisze:Wprawdzie jeszcze za wcześnie, ale gdzieś słyszałem, że San Jose i Memphis mają zniknąć z kalendarza, więc pewnie niedługo będzie trzeba dopisać.
Owszem szkoda, ale w tej sytuacji akurat Atlanta wydaje się być świetną kontynuacją, w mojej opinii nawet lepszą od poprzednika.robpal pisze:Indianapolis
Nie ten klimat i nie ta lista startowaMario pisze: Owszem szkoda, ale w tej sytuacji akurat Atlanta wydaje się być świetną kontynuacją, w mojej opinii nawet lepszą od poprzednika.
I nie ma fotek z pieskamirobpal pisze:Nie ten klimat i nie ta lista startowaMario pisze: Owszem szkoda, ale w tej sytuacji akurat Atlanta wydaje się być świetną kontynuacją, w mojej opinii nawet lepszą od poprzednika.
A wiecie, że i tamtejsze centrum tenisowe zostało zburzone?! W 2010 bodajże. Ach, uwielbiałem ten turniej. Jak buchnie jakiś talent rodem z USA to turnieje w Stanach pewnie będą wracać do kalendarza, tylko kiedy to nastąpi? Oby wkrótce.filip.g pisze:I nie ma fotek z pieskamirobpal pisze:Nie ten klimat i nie ta lista startowaMario pisze: Owszem szkoda, ale w tej sytuacji akurat Atlanta wydaje się być świetną kontynuacją, w mojej opinii nawet lepszą od poprzednika.Mnie też najbardziej brakuje Indianapolis.
Niezłe widoki na powrót.Nathii pisze:Idea Prokom Open w Sopocie, świetna atmosfera.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 6 gości