Pracują nad przedłużeniem kontraktu z Westbrookiem. Jakieś chore stawki idą, ma dostać 217 baniek za 5 lat.

Wypraszam sobie. Kiedyś na SKSach w podstawówce rzuciłem chyba ze 3 na jednych zajęciach.Hankmoody pisze:No dobra, ale to i tak daje szansę na zdecydowanie lepsze finały niż te z Lovem, który nawet nie potrafił rzucać tych trójek (poza G4), a w obronie to dno.
Ale to też niby kwestia tylko jednego sezonu, bo za rok ląduje w Lakers. Co prawda ewentualny pierścień pewnie mógłby coś zmień. I ja też nie jestem tak przeciw Cavs, JRa i Irvinga bardzo lubię.Mario pisze:To tak, ale chyba szkoda George'a na coś takiego, skoro go lubimy.
DobreDUN I LOVE pisze:Wypraszam sobie. Kiedyś na SKSach w podstawówce rzuciłem chyba ze 3 na jednych zajęciach.Hankmoody pisze:No dobra, ale to i tak daje szansę na zdecydowanie lepsze finały niż te z Lovem, który nawet nie potrafił rzucać tych trójek (poza G4), a w obronie to dno.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość