Onet
Temat poświęcony klasyfikacji medalowej podczas IO 2020.
Pomyślałem sobie, że niezły trolling, ale jak sprawdziłem klasyfikację medalową z 2016 rok, to już przestałem się śmiać, bo mieli 5. miejsce - po prostu punktują w mniej popularnych dyscyplinach. Raczej nie doskoczą jednak do podium, bo strata do USA, Wielkiej Brytanii i Chin zbyt duża, ale Ruskich mogą łyknąć.
https://sport.tvp.pl/53305073/tokio-202 ... narodowychPodczas igrzysk w Tokio sportowcy tego kraju nie usłyszą też swojego hymnu. Oficjalnie będą startować jako przedstawiciele RKOl pod angielskim akronimem "ROC".
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Dwa brązowe i dwa z czekolady, ale chcą go zamienić na trzeci brązowy, może się uda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości