DYN I LONDBombardiero pisze: ↑08 lip 2024, 8:16Słyszałem, że pełna nazwa to LONDYN I LOVE, ale moje źródła nie są zbyt wiarygodne. Musiałbym to prześledzić na własną rękę.

DYN I LONDBombardiero pisze: ↑08 lip 2024, 8:16Słyszałem, że pełna nazwa to LONDYN I LOVE, ale moje źródła nie są zbyt wiarygodne. Musiałbym to prześledzić na własną rękę.
Ściągnął dane z puszki po piwie.jaccol55 pisze: ↑07 lip 2024, 22:53W jaki sposób to wyliczyłeś? Opisz.no-handed backhand pisze: ↑07 lip 2024, 22:50Z kolei Fils doskonale zgrałby się w QF z Rune, ale na taki scenariusz daję jakieś 6,25% szans.
DUN I LOVE pisze: ↑07 lip 2024, 22:44Taki typ gracza. To chyba nigdy nie będzie dominator w stylu Fedala. Wszystkie dotychczasowe szlemy poparte były męczeniem buły. Ten flagowy, najlepszy szlem do którego będziemy wracać latami, chyba cały czas przed Hiszpanem.
Tylko mam wrażenie, że o ile tenis Sinnera ma fundamenty w klasycznym rozumieniu (serwis plus schematy po nim, solidność z baseline) tak u Alcaraza bazę stanowi synergia umiejętności i przygotowania fizycznego. I on nigdy nie będzie miał tej wymarzonej serwisowo-forhendowej opoki, od której w przypadku Federera i topowego/na cegle Nadala odbijała się większość rywali.DUN I LOVE pisze: ↑07 lip 2024, 22:52 Tenis Sinnera ma w tym roku solidniejsze fundamenty, doświadczenie z trawy ma poprzez porażki w poprzednich latach, zagłosowałem na niego w przedszlemowej ankiecie i tego się na ten moment trzymam.
@Kiefer, Wimby to był do tej pory jego najlepszy szlem, ale też gubił sety z Jarrym czy Beretem, w finale też wisiał na włosku na początku decidera.
DUN I LOVE pisze: ↑08 lip 2024, 12:04 W sumie to od dawna nie mam w turniejowych. Podaję w ramach ciekawostki.
Jedynym celem był milion do końca 2024, ale powinniśmy do osiągnąć najpóźniej w trakcie USO, więc na spokojnie może sobie pisać ile/o ile się chce.![]()
Nie ma pół normalnego zawodnika w jego drabince więc pasuje i tak najbardziej.
Robertinho pisze: ↑08 lip 2024, 13:54 Sympatycznym gościem wydaje się Mpateshi, ale dobrze, że leci, bo przecież jakby gdzieś dalej zaszedł, to ci wariaci gotowi za rok o dwa kolejne milimetry wyżej tę trawę strzyc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości