W zamian pojawiła się Jabeur za którą w tym roku robi Paolini i rzeczywiście mogliśmy zaobserwować peak Garcii w drugiej części sezonu.
Ale to raczej efemerydy. Żadna z nich raczej nawet jednego szlema nie zrobi.Kiefer pisze: ↑30 wrz 2024, 20:18 Ten 2022 był rzeczywiście wyjątkowy, Ash zakończyła karierę, Muguruza i Osaka okazały się skończone, a Sabalenka była w największym kryzysie serwisowym.
W zamian pojawiła się Jabeur za którą w tym roku robi Paolini i rzeczywiście mogliśmy zaobserwować peak Garcii w drugiej części sezonu.
Dla mnie na tej plaży to co zrobiła, a raczej na kim to zrobiła nie robi wielkiego wrażenia. Trafiła idealnie w okno. Mogło być lepiej (RG 21), niemniej jest prawie OK jeśli chodzi o wynik.Kiefer pisze: ↑30 wrz 2024, 20:58 Ja tam strzępić nie zamierzam, lata mi to, ale ten 2022 rzeczywiście był wyjątkowy, niespotykany dotąd chyba.
Iga z kolei wystarczy, że będzie osiągać sukcesy na mączce, może jeszcze 1-2 tytuły dorzuci poza nią + z 5 RG i mamy zdecydowanie najbardziej utytułowaną tenisistkę w XXI wieku po Serenie Williams. Wiadomo, że nie jest to zawodniczka, której grą można się zachwycać, tak samo jak cechami charakteru, ale tenisistek, które faktycznie grały uniwersalny i ładny technicznie tenis było jak na lekarstwo i tak, choć oczywiście kiedyś było ich więcej niż dziś.
Nie wiem wprawdzie co się dzieje w głowie tej dziewczyny, jest ona dla mnie mega dziwna, ale nie ukrywam, że nie sądziłem, że zrobi takie 3 kolejne sezony na takiej intensywności, bardzo rzadka sztuka, zwłaszcza u kobiet.
https://sportowefakty.wp.pl/tenis/11486 ... gi-swiatek"Daria Abramowicz jest dziś nie tylko jej psycholożką, ale też mentorką, aniołem stróżem i przyjaciółką. Dobrze poinformowani twierdzą, że czasami wchodzi też w role szkoleniowe, co sprawia, że temat ewentualnej zmiany Wiktorowskiego nie istnieje, gdyż żaden poważny trener nie zgodzi się na taki układ. Dziennikarze obecni na turniejach opowiadają, że Abramowicz właściwie nie odstępuje swojej podopiecznej na krok i sprawia wrażenie, że sprawuje nad nią totalną kontrolę, ale najwidoczniej Idze takie wyizolowanie odpowiada" - można przeczytać w "Polityce".
Zapewne masz rację. Ale z drugiej strony jeśli to firmuje swoim nazwiskiem .... to jakie jest jego poczucie wartości?Art pisze: ↑02 paź 2024, 12:38 Teraz wielkie poruszenie w mediach, a kto czyta mtenis wiedział już od dawna. Swoją drogą @MalaLala, może trzeba dać już spokój temu skromnemu asystentowi Pani Trener?
https://sportowefakty.wp.pl/tenis/11486 ... gi-swiatek"Daria Abramowicz jest dziś nie tylko jej psycholożką, ale też mentorką, aniołem stróżem i przyjaciółką. Dobrze poinformowani twierdzą, że czasami wchodzi też w role szkoleniowe, co sprawia, że temat ewentualnej zmiany Wiktorowskiego nie istnieje, gdyż żaden poważny trener nie zgodzi się na taki układ. Dziennikarze obecni na turniejach opowiadają, że Abramowicz właściwie nie odstępuje swojej podopiecznej na krok i sprawia wrażenie, że sprawuje nad nią totalną kontrolę, ale najwidoczniej Idze takie wyizolowanie odpowiada" - można przeczytać w "Polityce".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości