No ok, wyłączmy trawę (specyficzna nawierznia, ale wielu tych gości z Ameryki Poludniowej chiało by zagrać 3 mecze na Wimbledonie), na hardzie pogrywał jak się należy.Jacques D. pisze:Chyba z względem - cegła wobec innych nawierzchni to zawsze była dla niego kolosalna różnica. Na trawie ze swoim tenisem nigdy nie miał szans poważniej zaistnieć.
Tylko ze Gaba ma 30 lat, trochę dużo. Ja nie widzę w Kuzniecowie niczego, co pozwoliłoby mu przeskoczyć poziom wyżej. Taki Berdych przegrał kiedyś na AO z nieźle pogrywającym w chalkach Korolowem, do dziś nie oddał wtedy przegranych pieniędzy, a dla Korolewa bylo to nchyba największe w życiu zwycięstwo. Poza tym Troicki to idiota, jego nie można brać serio.Widzu pisze:Kuznetsov to koleś który od początku sezonu pokazuje ze moze zapomniec o poziomie challangerówym i czas robić kariere w turze. Duży postep w jego grze, fajnie pogrywa z Troickim jest o krok od seta. Mam nadzieje ze w tym roku wykreci kilka fajnych wyników. Porównałbym go do Gabasviliego, który taki krok do przodu zrobił w zeszłym roku
Oby, zawsze przyda się ktoś kto mógłby odstrzelć Novaka, kimkolwiek by byl.Widzu pisze:Juz zrobił postep bo staje sie pełnoprawnym zawodnikiem turu a nie raz challki raz ATP. Pamietam jego mecze w challkach gdzie załosnie pogrywał. Przeskoczył juz chyba ten poziom. Bardzo mi sie w Doha podobał i na AO, stad moje wnioski a nie na podstawie meczu z Viktorem:0
Gaba pozno ale lepiej pozno niz w cale. Rosjanin młodszy wiec na pewno wykreci lepsze wyniki...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości