Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Barty pisze:O proszę, Karol najpierw zaczął narzekać na egocentryków o napuszonym ego wśród najlepszych graczy, po czym oczywiście musiał 2 zdania dołożyć internautom.
Bo ci na korcie, to mały pikuś przy tych przy klawiaturach.
Brawo ja, miałem już podsumowanie, a potem Djoko się zlał, a Murek zaczął grać, (czyli tradycji stało się zadość) a moim zdaniem z psychologicznego punktu widzenia, patrząc na jednostronność tej rywalizacji do tej pory, gdy Novak grał dobrze przez większość czasu, to NIE jest nieważny mecz. Murray sobie pokazuje, że może, a Djoko uświadama sobie, że nic nie jest takie pewne, jak było. 1 seta olałem, ale nawet po czołku zacząłem się wkręcać. Dobrze. Każdy taki mecz zmniejsza prawdopodobieństwo powrotu do tego co było. Nieumiejętność domykania meczów pojawiała się już przedtem i przy braku pewności siebie stuprocentowej może się nasilać.
Stopa się starzeje, jest marudny bardziej niż w ubiegłych latach i jeśli ktoś ma rozbuchane ego, to on na pewno. Monotematyczny jest z wstawkami o internautach, których zaprasza na kort, ale oczywiście sam strofuje Koko za smecze, Olejniczak jest u mnie wyrażnie wyżej, ( i nie tylko) kiedyś nie do pomyślenia.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2017, 18:36 przez Del Fed, łącznie zmieniany 3 razy.
Rafael Nadal, to zło, zgoda? PS. Nie ma zgody na brak zgody.