Australian Open 2012
- James_007_Blake
Re: Australian Open 2012
Trochę szkoda Rafy bo w finale z Murray'em z taka grą tego nie wygra ale w obecnej dyspozycji fizycznej na pewno awans do finału w Melbourne musi zapisać po stronie zysków a nie strat.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 16:31 przez James_007_Blake, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ale co tu rozumieć? Jedni oglądają tenis dla tenisa, inni dla swojego idola/ulubionego zawodnika. Mój brat oglądał kiedyś tenis da Samprasa, a po USO02 rzucił to i żyje na innych płaszczyznach zainteresowań.robpal pisze:I właśnie takiej postawy nie rozumiem.FEDEER pisze:Ja na pewno nie będę oglądał już żadnego meczu tego AO. Fed odpada, ja dziękuję.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
No nie rozumiem, jak można oglądać dyscyplinę tylko dla swojego ulubionego zawodnika. Nigdy tak nie robiłem i po prostu nie kumam 

MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
Powiesz, co to za mnie za kibic, ale ja w 98% oglądam wyłącznie Feda. Nie interesują mnie zbytnio inne mecze, no może jakieś szlagiery jakie miały miejsce na AO '12.Taki już jestem, zacząłem oglądać tenis na meczach Feda, i teraz kończę po przegranych. Nie trawię gry innych, i nie wzbudza to u mnie jakiegoś zaangażowania w mecz etc.Tyle w temacie zagorzałego kibica jednego gracza.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 16:34 przez FEDEER, łącznie zmieniany 1 raz.
W:11:Memphis-Pekin 12:Barcelona-Monachium 14:Dubai-(IW,Miami,Wimby)-debel 16:Wimby 17: Wimby-debel
F:10:Sztokholm-Cincinnati 11:Estoril-Nicea-Halle-W.Salem-USO-debel 13:Rotterdam- Eastbourne
SF:11:K.Lumpur-Wiedeń 12:Miami 13:Montreal 16:Toronto-Pekin
QF:10:Shanghai-Bercy 11:Brisbane-Sydney-AO-San Jose-Madryt-L.A- Waszyngton-Montreal-USO-Bazyela 12:In.Wells-Rzym 13:Wimby-Hamburg-W.Salem
IO Rio debel-srebro
F:10:Sztokholm-Cincinnati 11:Estoril-Nicea-Halle-W.Salem-USO-debel 13:Rotterdam- Eastbourne
QF:10:Shanghai-Bercy 11:Brisbane-Sydney-AO-San Jose-Madryt-L.A- Waszyngton-Montreal-USO-Bazyela 12:In.Wells-Rzym 13:Wimby-Hamburg-W.Salem
IO Rio debel-srebro
Fedziu już powoli schodzi ze sceny. Co się przejmować, najwyżej licznik zatrzyma sie na 16
. Niestety zmiany w mózgu są nieodwracalne 

- James_007_Blake
Ja jestem w stanie to zrozumieć. Kiedy Coria skończył karierę lub jak kto woli przestał być starym dobrym El MAGO ze względu na problemy zdrowotne to tenis na jakiś czas dla mnie umarł. Ale że kocham ten sport to po kilku miesiącach znowu wróciłem do wielkiego zainteresowania dyscypliną. Jeżeli dla Ciebie tenis = zawodnik któremu jesteś wierny przez całą karierę to oczywiste jest że po jego odpadnięciu z turnieju dany turniej interesuje Cię mniej lub nie interesuje Cię wcale.
James, dokładnie.
W:11:Memphis-Pekin 12:Barcelona-Monachium 14:Dubai-(IW,Miami,Wimby)-debel 16:Wimby 17: Wimby-debel
IO Rio debel-srebro
IO Rio debel-srebro
Ja bym chciał finał Murray-Nadal. Z jedny zastrzeżeniem: Niech Andy zagra coś w niedzielnym spotkaniu.
- James_007_Blake
Masz to jak w banku.Joao pisze:Ja bym chciał finał Murray-Nadal. Z jedny zastrzeżeniem: Niech Andy zagra coś w niedzielnym spotkaniu.
Trzymam za słowoJames_007_Blake pisze:Masz to jak w banku.

- James_007_Blake
Jak Andy weźmie półfinał a weźmie to nawet nie kontruje w finale bo jestem pewny że pokona Rafe.
Ja już zmykam . Na ES 2 rozpoczyna się powtórka Fedzia 

Widzę, że słownictwo 'bukmacherskie', dobrze myślę?James_007_Blake pisze:Jak Andy weźmie półfinał a weźmie to nawet nie kontruje w finale bo jestem pewny że pokona Rafe.

Wbiłem sobie na darkwarez, bo chciałem poczytać co tam o ACTA piszą i odwiedziłem temat AO. Cytuję:
xxx napisał:
Zawsze to miło obejrzeć najlepszy bekhend świata kontra najlepszy forhend świata.
Tak właśnie było. Niektóre akcje majstersztyk, szybkość Rafy także niczego sobie, rusza się po korcie jak pantera

vdv, poziom zbliżony do onetowych ekspertów.
IO Rio debel-srebro
IO Rio debel-srebro
Może w finale, Djokovic i Nadal zajadą się na śmierć jak w finale US Open 2011, wtedy reszta szlemów powędruje na konto Króla!
Chociaż między AO a RG jest długa przerwa, ale zawsze można nabić trochę punktów na amerykańskich mastersach. 

Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 17:40 przez Denek, łącznie zmieniany 2 razy.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie rozumiem. Skoro na USO się zajechali, to dlaczego mogą zagrać w finale AO?Denek pisze:Może w finale, Djokovic i Nadal zajadą się na śmierć jak w finale US Open 2011, wtedy reszta szlemów powędruje na konto Króla!
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Właśnie zapomniałem o tej dłuższej przerwie między AO a RG... mieliby czas na regenerację, tak jak między USO a AO.DUN I LOVE pisze:Nie rozumiem. Skoro na USO się zajechali, to dlaczego mogą zagrać w finale AO?Denek pisze:Może w finale, Djokovic i Nadal zajadą się na śmierć jak w finale US Open 2011, wtedy reszta szlemów powędruje na konto Króla!
btw. Nagłówek news'a na sport.pl:
Zero szacunku dla jednego z najlepszych sportowców na świecie ostatniej dekady...Nadal wygrał bój z Federem. Jest w finale Australian Open

Ja też nierobpal pisze:No nie rozumiem, jak można oglądać dyscyplinę tylko dla swojego ulubionego zawodnika. Nigdy tak nie robiłem i po prostu nie kumam

MTT - tytuły (10)
2018 (1): Montpellier
2011 (1): US Open
2010 (2): Houston, Metz
2009 (3): Belgrad, Madryt, Stuttgart
2008 (3): Hamburg, Bangkok, Tokio
2010 (2): Houston, Metz
2009 (3): Belgrad, Madryt, Stuttgart
2008 (3): Hamburg, Bangkok, Tokio