Znacznie bardziej wolę marcowe Mastersy niż cały ceglany okres. ale oczywiście to kwestia preferencji.
Nick wczoraj był na maksa zaangażowany, nie powinien dać seta Zverevowi.
Nie wiem więc, dlaczego Dun uzurpuje sobie prawo do wypowiada się za większość, która ma niby czekać na clay, zwłaszcza że sam mógłby bardziej czekać na trawę, skoro ma wywalone do Stuttgartu.Barty pisze:Ja to czekam teraz na trawę, a nie żaden clay.
Znacznie bardziej wolę marcowe Mastersy niż cały ceglany okres. ale oczywiście to kwestia preferencji.
Wywalone, jeżeli chodzi o oczekiwania względem Rogera.jonathan pisze: Nie wiem więc, dlaczego Dun uzurpuje sobie prawo do wypowiada się za większość, która ma niby czekać na clay, zwłaszcza że sam mógłby bardziej czekać na trawę, skoro ma wywalone do Stuttgartu.![]()
To jest niewątpliwy plus IW, takie "AO na bis". To przyznaję.jonathan pisze:A odpowiadając Emu, kto nie trawi marcowych Mastersów, to oglądając je nie mam niestrawności. Jeszcze gdy w Miami było czuć herbatę i giełdę (chodzi o sponsorów) wolałem Florydę, ale od jakiegoś czasu IW wybija się wyżej w moim rankingu. Pierwszy Masters sezonu, pytań tyle ile wymienił Del Fed, korty zalane słońcem, obok szczyty gór, wakacyjny klimat, ludzie zjeżdżający z metropolii, by oglądać tenis, nowoczesność, przepych, możliwość podpatrzenia czołówki także w deblu, godziny dla mnie czasem lepsze niż w Europie, sesje wieczorne; jedyną wadą jest połączone ATP z WTA.
Ten zastrzyk pewności siebie, tak poruszany przez Wujka, dostanie po takim meczu zapewne Bernard. Oby coś wyniósł z tego wspólnego grania z Rafaelem.Hankmoody pisze:Hehe, żarty żartami, ale dobrze gra ten gamoń z Australii dzisiaj, return na przełamanie, wcześniej as przy deciding points.
Oby to się Rafał teraz połamał. Na Klaasena z Ramem mam.DUN I LOVE pisze:Ten zastrzyk pewności siebie, tak poruszany przez Wujka, dostanie po takim meczu zapewne Bernard. Oby coś wyniósł z tego wspólnego grania z Rafaelem.Hankmoody pisze:Hehe, żarty żartami, ale dobrze gra ten gamoń z Australii dzisiaj, return na przełamanie, wcześniej as przy deciding points.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości