Plan gier na czwartek:
Stadion 1 -start o 19:
WTA
Nie przed 21:
(21) Pablo Carreno Busta vs (27) Pablo Cuevas
Nie przed 1:
WTA
Nie przed 3:
(3) Stan Wawrinka vs (8) Dominic Thiem
Życiowy na tym etapie. Podejrzewam, że jak na dobre zacznie tankować w kurnikach, to coś ustrzeli na cegle.Rroggerr pisze:Thiem podobno zaczął coś grać, wynikowo też wygląda to świetnie, chyba spora szansa na życiowy (?)wynik.
Ja tak bym to widział, Barty też mówi że Thiem.DUN I LOVE pisze:Bardzo fajnie wczoraj wyszło z aktywnością, temat pod tym względem już teraz jest udany, a być może jutro (podejrzewam, że dziś będziemy odsypiać) zaatakujemy Top-20 i ubiegłoroczny turniej.
Spoiler:
Jakie typy na dziś? Carreno-Busta i Thiem?
A może lepiej po prostu nie grać w tych kurnikach? Wiem, że to misterny plan, ale chyba jest cień szansy, że obóz Austriaka na to wpadnie.Życiowy na tym etapie. Podejrzewam, że jak na dobre zacznie tankować w kurnikach, to coś ustrzeli na cegle.
Założyłem, że rezygnacja z tych bezsensownych startów jest niemożliwa.Mario pisze:A może lepiej po prostu nie grać w tych kurnikach? Wiem, że to misterny plan, ale chyba jest cień szansy, że obóz Austriaka na to wpadnie.Życiowy na tym etapie. Podejrzewam, że jak na dobre zacznie tankować w kurnikach, to coś ustrzeli na cegle.
Zobaczyłem na ekranie na siłowni jakieś migawki i aż się zdziwiłem, że oni już graliRobertinho pisze: Ubiegłoroczny półfinał AO był pod tym względem idealny; wiedziałem, że przegra i miałem to gdzieś. Dziś też spokojnie poszedłem spać i sprawdzenie wyniku nie było pierwszą, ani nawet trzecią czynnością po przebudzeniu.
Finał M1000 jest Twoim zdaniem cenniejszy od semi Szlema?Rroggerr pisze:Thiem podobno zaczął coś grać, wynikowo też wygląda to świetnie, chyba spora szansa na życiowy (?)wynik.
Nie usprawiedliwia to wprawdzie Twojej niewiedzy, ale wczesna faza turnieju obniża jednak temperaturę pojedynku. Lucas wczoraj mi tak napisał i chyba ma rację - mecz z mojego punktu widzenia optymalny, ale dało się wyczuć, że to nie semi/finał M1000/WS.robpal pisze:Zobaczyłem na ekranie na siłowni jakieś migawki i aż się zdziwiłem, że oni już grali
Halo, tu Ziemia.Jacques D. pisze:A to ktokolwiek przeciwko dobrze grającemu RF był/jest w stanie narzucić swoje warunki gry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 4 gości