Ale odwaga w grze Feda.

Po co? Przeholuje i tyle. Lepiej odpuścić to MC.Emu pisze:Może jednak dzikus do MC?
No mnie już został tylko Noriaki i Ole Einar. Ale podobno Kimiko wracaDel Fed pisze:Po 11 latach dublet. Dzięki takim ludziom jak Federer, Buffon, jeszcze nie czuję się po ósmej stronie rzeki.
Czyli doszło do tego, że ten matchup faworyzuje obecnie Federera i z tyłu kortu Nadal go nie pokona.jowy pisze:Bez zaskoczenia. Te pojedynki, może poza mączką, tak już się będą kończyć. Rafa w tym wieku ma już mocno okrojoną defensywę, a tak dynamicznego, dobrze serwującego i trafiającego Feda nie zdominuje.
A mnie się wydawało jak Kasai miał ok.28 lat i skakał na początku ery Małysza, że jest już stary i za pare lat przyjdzie mu skończyć.lake pisze:No mnie już został tylko Noriaki i Ole Einar. Ale podobno Kimiko wracaDel Fed pisze:Po 11 latach dublet. Dzięki takim ludziom jak Federer, Buffon, jeszcze nie czuję się po ósmej stronie rzeki.
Są (chyba).Wujek Toni pisze:Tak czy inaczej, powetuje sobie te klęski Rafał w ceglanej części sezonu - tu nie ma wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość