Prześpisz 4 piłki, kolejne 4 to plomby Isnera z fh/returnu i po robocie. Wbrew pozorom nie tak trudno.Emu pisze:6:1 z Isnerem, bez jaj...

Mimo, że Korea nie dojechała na mecz, dosyć mocno wygląda John dzisiaj - jak do tej pory.
Prześpisz 4 piłki, kolejne 4 to plomby Isnera z fh/returnu i po robocie. Wbrew pozorom nie tak trudno.Emu pisze:6:1 z Isnerem, bez jaj...
Jak dla mnie to (na przestrzeni całej kariery) John ma grę na jednego mastersa. Izi.Federasta20 pisze:Prędzej Isner wygra Mastersa niż NextGen (poza Zverevem rzecz jasna). Zobaczycie
Pewnie, przysłużył się też w IW 2012. Chung kończy powoli swój występ na Florydzie. Dwie ćwiartki i połówka szlema to doskonałe wyniki, choć pomogła mu długa lista absencji i kontuzjowanych, więc progres wynikowy NextGena raczej na tym się opiera, aniżeli nagłym wzroście umiejętności.DUN I LOVE pisze:Jak dla mnie to (na przestrzeni całej kariery) John ma grę na jednego mastersa. Izi.
Patrząc na formę tych nieobecnych, to (poza Nadalem) raczej nikt by mu specjalnie nie przeszkodził.Federasta20 pisze:Dwie ćwiartki i połówka szlema to doskonałe wyniki, choć pomogła mu długa lista absencji i kontuzjowanych, więc progres wynikowy NextGena raczej na tym się opiera, aniżeli nagłym wzroście umiejętności.
Czyli z gracza z ~top40 rok temu stał się graczem z ~top20 dzięki długiej liście absencji i kontuzjowanych, która była dosyć pokaźna już rok temu, gdzie przez cały sezon zanotował ze trzy dobre starty?Federasta20 pisze:Dwie ćwiartki i połówka szlema to doskonałe wyniki, choć pomogła mu długa lista absencji i kontuzjowanych, więc progres wynikowy NextGena raczej na tym się opiera, aniżeli nagłym wzroście umiejętności.
John ma w tej chwili 4 połówki M-1000 na koncie (Miami, Rzym, Cincy, Bercy), do tego tytuły w Newport i Atlancie.Wujek Toni pisze:Ja zawsze mam wrażenie, że oni mu podwajają dorobek punktowy, bo gość nie istnieje przez 90% sezonu i od wielu lat orbituje w okolicach Top 15.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości