OUT Rainka
IN Furjan, Olejniczak
Można wreszcie włączyć polski Eurosport.

Zgadza się, zwłaszcza, że sensacyjny zwycięzca nad faworytem rzadko kiedy będzie grać jak z nut przez resztę turnieju. Wystarczy aby Bolelli się postarałDUN I LOVE pisze:Chyba dobrze, bo im mniej niespodzianek w pierwszych rundach, tym więcej ciekawszych meczów im dalej w las.
Najgorszy fragment meczu tenisowego jaki widziałem w życiu. Obaj są mega zajechani, teraz Andreozzi/Fritz (pewnie zagrają piątkę), a później lepszy z pary Dimug/Donaldson.Lucas pisze:Ledwo daje radę kontuzjowanemu rywalowi Verdasco, chyba kolejnej setki i 600 wyranej w karierze Hiszpan już nie doczeka.
Nikogo losowanie Belga nie obchodziło, ale Haase to bardzo niewygodny gracz na I rundę. Kolejny raz (jak nie samookaleczenie, to losowanie) ma Gofę.Emu pisze:Goffin
Olbrzymiego ma pecha, myślę że pozostali gracze z top 8 do teraz dziękują opatrzności, że ominęli piekielnie groźnego, 31-letniego Holendra.DUN I LOVE pisze:Nikogo losowanie Belga nie obchodziło, ale Haase to bardzo niewygodny gracz na I rundę. Kolejny raz (jak nie samookaleczenie, to losowanie) ma Gofę.
Mario pisze:Olbrzymiego ma pecha, myślę że pozostali gracze z top 8 do teraz dziękują opatrzności, że ominęli piekielnie groźnego, 31-letniego Holendra.DUN I LOVE pisze:Nikogo losowanie Belga nie obchodziło, ale Haase to bardzo niewygodny gracz na I rundę. Kolejny raz (jak nie samookaleczenie, to losowanie) ma Gofę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Nowitzki i 16 gości