Dzięki, nawzajem.Robertinho pisze:Miłego oglądania zatem.SebastianK pisze:Ale serio tutaj nie ma na co narzekać. Nie można powiedzieć, że grają źle Panowie, a to, że scenariusz jest jaki jest do tej pory - dla większości grających z Nadalem na cegle scenariusz jest taki sam i to nie jest wina słabości dyscypliny tylko absolutnego geniuszu gry Hiszpana na tej nawierzchni.Robertinho pisze:Tak Robu, ale to jest przyjmowane, jako jego wielka zasługa. Zresztą, ja właśnie wyłączyłem, więc kończymy.
Nie Seba, nikogo nie prowokuje, narzekam. Wbrew pozorom, to nie to samo.
Roland Garros 2018
- SebastianK
Re: Roland Garros 2018
Nie należy mylić prawdy z opinią większości.
- Robertinho
No ja nie, po dzisiejszych semi na pewno nic z ATP prędko. Ale przynajmniej nie będę marudzić tu na finale.SebastianK pisze:
Dzięki, nawzajem.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
W sumie identycznie jak na USO, tylko tam tego pierwszego seta zamienił na swoją korzyść, teraz też powinien, ale raczej wiele by to nie zmieniło.
Wydaje mi się, że finał będzie na wysokim poziomie, ale rezultat ten sam. Jestem jednak ciekaw o ile Thiem jest lepszy w stosunku do tego co było przed rokiem, albo o ile Rafa słabszy, jak kto woli.Robertinho pisze:No ja nie, po dzisiejszych semi na pewno nic z ATP prędko. Ale przynajmniej nie będę marudzić tu na finale.SebastianK pisze:
Dzięki, nawzajem.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2018, 17:36 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy, że Nadal cokolwiek pokaże i zaczynają te same wpisy co zawsze. Zwalanie na "obsranie" podlanie gdzieniegzie sosikiem o geniuszu Federera (żebyśmy przypadkiem nie zapomnieli wokół kogo kręci się tenis).
Sam mecz był dobry w pierwszym secie, a to, że teraz Rafa niszczy Argentyńczyka nie bierze się tylko z domniemanego pampersa. Za dobry jest Hiszpan w tym momencie i tyle.
O jeden skrót za dużo, gem Del Potro
Sam mecz był dobry w pierwszym secie, a to, że teraz Rafa niszczy Argentyńczyka nie bierze się tylko z domniemanego pampersa. Za dobry jest Hiszpan w tym momencie i tyle.
O jeden skrót za dużo, gem Del Potro

“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Spokojnie Fedfani. Za miesiąc Roger sięgnie po 21 bo znów dostanie autostradę tak jak w zeszłym roku na trawce, jak i w tym na AO 

Turnieje MTT
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
- Robertinho
Nie wiem, oglądam właśnie i strasznie był podlany Tim, jakby seta przegrał, to by jakaś budząca politowanie reakcja na bank była. Znaczy ja rozumiem, że czuł konieczność wygrania 3-0 i się o to trząsł, ale jednak nie wróży to dobrze na finał.Kiefer pisze:W sumie identycznie jak na USO, tylko tam tego pierwszego seta zamienił na swoją korzyść, teraz też powinien, ale raczej wiele by to nie zmieniło.
Wydaje mi się, że finał będzie na wysokim poziomie, ale rezultat ten sam. Jestem jednak ciekaw o ile Thiem jest lepszy w stosunku do tego co było przed rokiem, albo o ile Rafa słabszy, jak kto woli.Robertinho pisze:No ja nie, po dzisiejszych semi na pewno nic z ATP prędko. Ale przynajmniej nie będę marudzić tu na finale.SebastianK pisze:
Dzięki, nawzajem.
Zresztą kto widział, jakie jaja odwalał Juan z Cilicem i jak finalne mu pomógł Marin, też aż tak zdziwiony nie może być skalą jego nieudolności w pierwszym secie. Ani zjazdem do bazy. No, ale takie mamy rozgrywki, że zacerowany catgutem Portek, z kulawym bekhendem, ma ratować świat. I stąd też się biorą moje żale, że zombie Feda i Nadala, karmią się na tym tenisowym wysypisku.

Ostatnio zmieniony 08 cze 2018, 17:44 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Eh, te wojenki i docinki. Kiedyś to było, niestety od 2012 nie idzie się zaangażować.
Się pogubiłam. Czyli jak zawodnik wychodzi na Rafała i przegrywa w szatni to jest to wina tego zawodnika i wtedy to, jak gra Nadal nie ma znaczenia, bo dany zawodnik to leszcz, tak?
Matek, drabinka Feda na Wimbledonie ma podobne znaczenie jak Rafy na RG. Gdyby robić ankietę można ją ustawić dokładnie tak ja tę przy Paryżu zmieniając tylko nazwisko. Poza tym sio z Dziadem stąd
Czas na spusty od środy.

MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
- Robertinho
Tak.Sowa pisze:Się pogubiłam. Czyli jak zawodnik wychodzi naRafaładowolnego fabstera przez ostatnie pół dekady i przegrywa w szatni to jest to wina tego zawodnika i wtedy to, jak graNadaldowolny fabster nie ma znaczenia, bo dany zawodnik to leszcz, tak?

- DUN I LOVE
- Administrator
Było, było.COA pisze:Eh, te wojenki i docinki. Kiedyś to było, niestety od 2012 nie idzie się zaangażować.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Juan już chyba w szatni, a Buzz w finale MTT. Liczyłem jednak na to, że odpowie Delpo Nadalowi i ten ciasny fragment meczu będzie dłuższy.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
- Robertinho
No Buzz trzyma formę i tu nikt nie powie, że wygrywa słabością touru.Lucas pisze:Juan już chyba w szatni, a Buzz w finale MTT. Liczyłem jednak na to, że odpowie Delpo Nadalowi i ten ciasny fragment meczu będzie dłuższy.

Mnie bawi co innego. Federaści w swoich konstruktach myślowych stworzonych do zdeprecjonowania poziomu gry Rafy potrafią nawet z Delpo, który przy niemal każdej innej okazji wychwalany jest za swój clutchyzm, siłę mentalną, zrobić pospolitego obszczymura. Szacunek.Sowa pisze:Się pogubiłam. Czyli jak zawodnik wychodzi na Rafała i przegrywa w szatni to jest to wina tego zawodnika i wtedy to, jak gra Nadal nie ma znaczenia, bo dany zawodnik to leszcz, tak?
MTT Career highlights:
Debel:
MTT Career highlights:
Debel:
- Robertinho
Aż się łza w oku kręci, jakby powiedział były trener Rafaela.DUN I LOVE pisze:Było, było.COA pisze:Eh, te wojenki i docinki. Kiedyś to było, niestety od 2012 nie idzie się zaangażować.

Kurde nie spodziewałem się aż takiego gówna 

- DUN I LOVE
- Administrator
Nie, to ja przegrałem w szatniRobertinho pisze: No Buzz trzyma formę i tu nikt nie powie, że wygrywa słabością touru.

A poważnie to gratulacje, ważne, że ktoś od nas zagra o tytuł.
Ja to bym nawet coś wyciągnął spod biurka na ich miejscu.DUN I LOVE pisze:Lech z Karolem sobie żartują przy piątku.
Ale nuda, choćby pokropiło to nic się nie dzieje.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Naiwna by była wiara w zwycięstwo Gaci. Tutaj Thiem jako jedyny od ćwiartek miał szanse na rywalizowanie z Rafałem.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.