Aż nie chce mi się wierzyć, że tutaj nic się nie odmieni...
Ale podniósł mi ciśnienie, wrzucają Martonka do grupy "najsłabsi".Robertinho pisze:Ciekaw jestem, czy Witek w ogóle widział kiedyś Fucsovicsa, albo kojarzy run Sandgrena...
Myślę, że maksimum przygotowania merytorycznego, do jakiego jest w stanie się zmusić, to obejrzenia skrótów z ostatnich 2-3 finałów Szlemów, których nie komentował.Robertinho pisze:Ciekaw jestem, czy Witek w ogóle widział kiedyś Fucsovicsa, albo kojarzy run Sandgrena...
Jak trzecią piłkę w wymianie wyrzuca na 3m aut, to nie wina organizatorów.Robertinho pisze:Niech podziękuje organizatorom Del Potro. Nie daje się kończyć Serba na tym błocie.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Hehe. Kevin Anderson by się nie powstydził tego występu.Rroggerr pisze:Max ze trzy gemy zostały Delpo żeby zacząć na poważnie trafiać tym forehandem.
Piotrek pisze:Jak trzecią piłkę w wymianie wyrzuca na 3m aut, to nie wina organizatorów.Robertinho pisze:Niech podziękuje organizatorom Del Potro. Nie daje się kończyć Serba na tym błocie.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Kiefer, Wujek Toni i 12 gości