US Open 2018

Obrazek
Awatar użytkownika
Kiefer

Re: US Open 2018

Post autor: Kiefer »

Jprdl serio to ma tak wyglądać? :/
Aż nie chce mi się wierzyć, że tutaj nic się nie odmieni...
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2018, 23:16 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

Obrona Częstochowy na serwisie teraz.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Federasta20

Post autor: Federasta20 »

Dobrze, ze utrzymał serwis, niestety dlatego, że Koko przestał przebijać wszystko co leci, a nie dzięki własnej grze.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Ostra rzeźnia by tu miała miejsce, gdyby Serb nawiązał do formy z 2015 roku.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
Kiefer

Djokovic bardzo wolno serwuje, bardziej wprowadzenie do gry.
Anula

Post autor: Anula »

Bardzo mocny Novak.
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Ciekaw jestem, czy Witek w ogóle widział kiedyś Fucsovicsa, albo kojarzy run Sandgrena...
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Rroggerr

Post autor: Rroggerr »

Max ze trzy gemy zostały Delpo żeby zacząć na poważnie trafiać tym forehandem.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

Robertinho pisze:Ciekaw jestem, czy Witek w ogóle widział kiedyś Fucsovicsa, albo kojarzy run Sandgrena...
Ale podniósł mi ciśnienie, wrzucają Martonka do grupy "najsłabsi". :/
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Robertinho pisze:Ciekaw jestem, czy Witek w ogóle widział kiedyś Fucsovicsa, albo kojarzy run Sandgrena...
Myślę, że maksimum przygotowania merytorycznego, do jakiego jest w stanie się zmusić, to obejrzenia skrótów z ostatnich 2-3 finałów Szlemów, których nie komentował.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
Del Fed

Post autor: Del Fed »

Na razie to wyglada na 3 sety...Słabszy jest JMDP niż myślałem, bo sądziłem, że sie zepnie na ten mecz, a to jest kiepskie.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?

PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Niech podziękuje organizatorom Del Potro. Nie daje się kończyć Serba na tym błocie.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Robertinho pisze:Niech podziękuje organizatorom Del Potro. Nie daje się kończyć Serba na tym błocie.
Jak trzecią piłkę w wymianie wyrzuca na 3m aut, to nie wina organizatorów.
DUN I LOVE pisze: 05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Rroggerr

Post autor: Rroggerr »

Rroggerr pisze:Max ze trzy gemy zostały Delpo żeby zacząć na poważnie trafiać tym forehandem.
Hehe. Kevin Anderson by się nie powstydził tego występu.
Awatar użytkownika
Kiefer

Ależ wolna jest ta nawierzchnia... skończyć go na czymś takim jest niezwykle trudne.
Nie ma argumentu Del Potro, bardzo mocno zawodzi, ale Serba jest bardzo ciężko skończyć.
Nie wiem, może poderwie się DelPo ale nie wygląda na to.
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Updates: Novak vs. Delpo In US Open Final
Spoiler:
https://www.atpworldtour.com/en/news/us ... -del-potro

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

No właśnie nawierzchnia nawierzchnią, ale moim zdaniem nie większego pomysłu na grę Del Potro. Jak nie wejdą 2-3 mocniejsze uderzenia, to zaczyna się gubić Argentyńczyk.
Anula

Post autor: Anula »

Piotrek pisze:
Robertinho pisze:Niech podziękuje organizatorom Del Potro. Nie daje się kończyć Serba na tym błocie.
Jak trzecią piłkę w wymianie wyrzuca na 3m aut, to nie wina organizatorów.
;)
Za wolny jest Delpo. Zdecydowanie.
Federasta20

Post autor: Federasta20 »

Z seta i brejka chyba nie przegrał finału Nole. Cóż, zawsze może być ten pierwszy raz.
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Jak za karę gra teraz Juan - zero werwy. Będzie płacz ze smutku.
DUN I LOVE pisze: 05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Zablokowany