Chair Umpire: Federasta20
Supervisor: Saboteur
Sponsor: Wujek Toni
Ale czy Federer beczał w 2009 roku przez to, że nagle zdał sobie sprawę z tego, że jest facet (Nadal), który może go przeskoczyć w liczbie szlemów i w ogóle we wszystkim? Federer ogólnie jest beksą, a wtedy po prostu nie wytrzymał emocjonalnie, często mu się to zdarzaFederasta20 pisze: ↑25 sty 2019, 21:47Coraz częściej w tej tematyce spotykam widok trzech kóz na jednym obrazku. Mnie tak zastanawia na ile oni przeżywają tą korespondencyjną bitwę. Niby mówią, że wcale, ale jak widzę RF z 2009 roku czy niedawno mówiącego o reszcie czołówki, która go motywuje do ciągłego grania, to nie wiem.magdalia pisze: ↑25 sty 2019, 21:29Mnie to jest szczerze mówiąc już obojętne, pogodziłam się z tym, że Fed prawdopodobnie straci ten tytuł, dla mnie i tak zawsze będzie najlepszyAle faktycznie, kłótnie na ten temat pewnie będą trwały jeszcze długo, no chyba że któryś z nich tak odleci pozostałej dwójce, że kwestia tego, kto jest GOAT-em będzie rozstrzygnięta
Powiedzmy, że Big 3 odejdą do 2022 i ludzie odpoczną, zrelaksują się, będzie małe spotkanko forumowe, a na nim Wujek Toni cały spocony przekaże reszcie wieść, iż widział fotkę 19-szlemowca Rafy koło siedziby ATP i wyczytał plotkę że w tegorocznym (2026 roku) daje sobie jeszcze jedną szansę na RG
Dobra atmosfera na forum. Bardzo dobra. Turniej nudny, ale już kolejny dzień można się ubawić.
Toż pisał, że pozostanie neutralny.
Neutralny jak Szwajcaria. Za bardzo się rozkręcił Nole, żeby mu kibicować. Bardzo dobra pozycja dla mnie, zwłaszcza, że w tenisie istnieje coś takiego jak "double default"
No właśnie nie wiem dlaczego tak jest, według mnie Djokovic powinien podobać się ludziom, ma wszystko co potrzebne do tego, aby być gwiazdą taką, jak pozostała dwójka, chyba chodzi wyłącznie o to, że jest z Serbii, innego wytłumaczenia nie znajduję.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 21:49 Zdjęcie zdjęciem, ale jeszcze zostaje marketing i emocje, jakie ci gracze wywołują. Trudno będzie Novakowi nawiązać do Fedala - za dużo ludzi stoi murem za Bazyleą i Manacor.
Roger i Rafa pojawili się pierwsi i to ich rywalizacja nadała sens tenisowi ostatniego 15-lecia. Novak tylko wkładał kije w szprychy.magdalia pisze: ↑25 sty 2019, 22:12No właśnie nie wiem dlaczego tak jest, według mnie Djokovic powinien podobać się ludziom, ma wszystko co potrzebne do tego, aby być gwiazdą taką, jak pozostała dwójka, chyba chodzi wyłącznie o to, że jest z Serbii, innego wytłumaczenia nie znajduję.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 21:49 Zdjęcie zdjęciem, ale jeszcze zostaje marketing i emocje, jakie ci gracze wywołują. Trudno będzie Novakowi nawiązać do Fedala - za dużo ludzi stoi murem za Bazyleą i Manacor.
No tak, faktycznie, jeśli patrzeć na to z tej strony to rzeczywiście, Djokovic w tym starciu ma najtrudniej.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 22:15Roger i Rafa pojawili się pierwsi i to ich rywalizacja nadała sens tenisowi ostatniego 15-lecia. Novak tylko wkładał kije w szprychy.magdalia pisze: ↑25 sty 2019, 22:12No właśnie nie wiem dlaczego tak jest, według mnie Djokovic powinien podobać się ludziom, ma wszystko co potrzebne do tego, aby być gwiazdą taką, jak pozostała dwójka, chyba chodzi wyłącznie o to, że jest z Serbii, innego wytłumaczenia nie znajduję.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 21:49 Zdjęcie zdjęciem, ale jeszcze zostaje marketing i emocje, jakie ci gracze wywołują. Trudno będzie Novakowi nawiązać do Fedala - za dużo ludzi stoi murem za Bazyleą i Manacor.
Nie przeszkadzasz.
Wole określenie mecenas sztuki tenisowej.
Pełna zgoda. Tyle tylko, że to nie kije, tylko stalowe pręty.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 22:15
Roger i Rafa pojawili się pierwsi i to ich rywalizacja nadała sens tenisowi ostatniego 15-lecia. Novak tylko wkładał kije w szprychy.
Owszem, ale pewnie gdyby zrobić głosowanie wśród Federastów (przy okazji meczu Rafole) i Rafafanów (przy okazji Fedovicia), to Novakowi kibicowałoby pewnie ok 85-90% ankietowanych.Anula pisze: ↑25 sty 2019, 22:21Pełna zgoda. Tyle tylko, że to nie kije, tylko stalowe pręty.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 22:15
Roger i Rafa pojawili się pierwsi i to ich rywalizacja nadała sens tenisowi ostatniego 15-lecia. Novak tylko wkładał kije w szprychy.![]()
Ja zdecydowanie jestem w drużynie Harrisa jaka by ona nie była.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości