Chair Umpire: Federasta20
Supervisor: Saboteur
Mecenas sztuki tenisowej: Wujek Toni
Trainer: Rroggerr
DunDUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 22:42(10) The Djoker (C), Mario, No-Handed Backhand, Thor, Magdalia, MrHesiak, Robertinho, Żilu, CajraX, DUN I LOVE
(10) Sowa (C), Jaccol55, Harris, COA, AniaPova, Hokej, Robpal, Anula, Lake, Kiefer
Spoko.Ja to z przymrużeniem oka traktuje. Wiem,że w realnym świecie nawet by mi nie pisnąłAnula pisze: ↑25 sty 2019, 21:32Mogłeś.The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 21:28 Anula jesz frytki czy ja sie zle zachowuje - odswiezylem tylko pamiec koledze, no moze z ta cisowianka moglem sobie darować.![]()
Bo odkrył meldoniumFederasta20 pisze: ↑25 sty 2019, 21:59 No bo już się ustawili w 2004-2005 roku, a Serb dopiero na przełomie dekady przełamał duopol, wcześniej jeszcze często kreczując i irytując publikę niektórymi zachowaniami jak z Roddickiem. Popyt na nich był od kiedy tylko patrzę, dawno temu grali na nawierzchni trawiasto-ziemnej, chyba wygrał Rafa na przewagi w TB. Inni tylko lokalnie zbierają wrzawę, a Serbia nie jest najpotężniejszym krajem.
Wypraszam sobie.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 22:42(10) The Djoker (C), Mario, No-Handed Backhand, Thor, Magdalia, MrHesiak, Robertinho, Żilu, CajraX, DUN I LOVE
(10) Sowa (C), Jaccol55, Harris, COA, AniaPova, Hokej, Robpal, Anula, Lake, Kiefer
Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?Harris pisze: ↑25 sty 2019, 22:50Spoko.Ja to z przymrużeniem oka traktuje. Wiem,że w realnym świecie nawet by mi nie pisnąłAnula pisze: ↑25 sty 2019, 21:32Mogłeś.The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 21:28 Anula jesz frytki czy ja sie zle zachowuje - odswiezylem tylko pamiec koledze, no moze z ta cisowianka moglem sobie darować.![]()
i jestem tego bardziej pewny niż zwyciestwa Rafy w niedzielnym finale. W necie dużo jest zakompleksionych napinaczy o których ktoś kiedyś ładnie powiedział kozak w necie pi...w świecie:)
Niestety, im bliżej meczu, tym podobniejsze mam przeczucia. Nawet Bartoszek nie pomógł i racjonalnie wskazał na Hiszpańczyka. Faworyt w Novakowym Królestwie. Takie buty.
H2H na harddzie. Dajmy np. 5 ostatnich spotkań.DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 23:01Niestety, im bliżej meczu, tym podobniejsze mam przeczucia. Nawet Bartoszek nie pomógł i racjonalnie wskazał na Hiszpańczyka. Faworyt w Novakowym Królestwie. Takie buty.
Całe życie trenuje i znam swoje możliwościThe Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 22:57Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?Harris pisze: ↑25 sty 2019, 22:50Spoko.Ja to z przymrużeniem oka traktuje. Wiem,że w realnym świecie nawet by mi nie pisnąłi jestem tego bardziej pewny niż zwyciestwa Rafy w niedzielnym finale. W necie dużo jest zakompleksionych napinaczy o których ktoś kiedyś ładnie powiedział kozak w necie pi...w świecie:)
Na poprawę humoru Dawidzie:DUN I LOVE pisze: ↑25 sty 2019, 23:01Niestety, im bliżej meczu, tym podobniejsze mam przeczucia. Nawet Bartoszek nie pomógł i racjonalnie wskazał na Hiszpańczyka. Faworyt w Novakowym Królestwie. Takie buty.
Podwójny karierowy, ubicia najgroźniejszego rywala na jego podwórku. Jak w Paryżu wpadnie #19, temat Goata można uznać za zamknięty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Google [Bot] i 4 gości