Australian Open 2019

Obrazek
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Re: Australian Open 2019

Post autor: DUN I LOVE »

🇷🇸 (11) The Djoker (C), Mario, No-Handed Backhand, Thor, Magdalia, MrHesiak, Robertinho, Żilu, CajraX, DUN I LOVE, Damian

🇪🇸 (10) Sowa (C), Jaccol55, Harris, COA, AniaPova, Hokej, Robpal, Anula, Lake, Kiefer

Chair Umpire: Federasta20
Supervisor: Saboteur
Mecenas sztuki tenisowej: Wujek Toni
Trainer: Rroggerr
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
The Djoker

Post autor: The Djoker »

Czemu w obozie Nole nie widac Gebhard Gritsch i kim jest facet z broda obok Vajdy?
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Mnie też dorzuć do Bałkanów, choć Baleary są niestety faworytem w mojej ocenie.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

Ekhm... Mamy taką drużynę, że chyba trzeba na ten mecz coś mocniejszego. Ewentualnie Anula może coś skołuj. hahaha
Awatar użytkownika
The Djoker

DUN I LOVE pisze: 25 sty 2019, 22:42 🇷🇸 (10) The Djoker (C), Mario, No-Handed Backhand, Thor, Magdalia, MrHesiak, Robertinho, Żilu, CajraX, DUN I LOVE

🇪🇸 (10) Sowa (C), Jaccol55, Harris, COA, AniaPova, Hokej, Robpal, Anula, Lake, Kiefer

Dun 🔥💪 Jeszcze do nas kubecki,Damian i grzes cyferki a do nich Lucas,sebastian k i nadalito. Idemo !!! 💪💪
Ostatnio zmieniony 25 sty 2019, 22:50 przez The Djoker, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

🇷🇸 (13) The Djoker (C), Mario, No-Handed Backhand, Thor, Magdalia, MrHesiak, Robertinho, Żilu, CajraX, DUN I LOVE, Damian, Grzes30, Kubecki

🇪🇸 (13) Sowa (C), Jaccol55, Harris, COA, AniaPova, Hokej, Robpal, Anula, Lake, Kiefer, Nadalito, Lucas, SebastianK

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Harris

Post autor: Harris »

Anula pisze: 25 sty 2019, 21:32
The Djoker pisze: 25 sty 2019, 21:28 Anula jesz frytki czy ja sie zle zachowuje - odswiezylem tylko pamiec koledze, no moze z ta cisowianka moglem sobie darować. :)
Mogłeś. ;)
Spoko.Ja to z przymrużeniem oka traktuje. Wiem,że w realnym świecie nawet by mi nie pisnął ;-) i jestem tego bardziej pewny niż zwyciestwa Rafy w niedzielnym finale. W necie dużo jest zakompleksionych napinaczy o których ktoś kiedyś ładnie powiedział kozak w necie pi...w świecie:)
P.S Kurcze jak kursy na mecz Osaka Kvitova wariują.Widzę,że teraz znów ludzie idą w Japonkę.
Federasta20 pisze: 25 sty 2019, 21:59 No bo już się ustawili w 2004-2005 roku, a Serb dopiero na przełomie dekady przełamał duopol, wcześniej jeszcze często kreczując i irytując publikę niektórymi zachowaniami jak z Roddickiem. Popyt na nich był od kiedy tylko patrzę, dawno temu grali na nawierzchni trawiasto-ziemnej, chyba wygrał Rafa na przewagi w TB. Inni tylko lokalnie zbierają wrzawę, a Serbia nie jest najpotężniejszym krajem.
Bo odkrył meldonium ;-) inaczej dalej by był w tym miejscu co Nishikori.
Anula

Post autor: Anula »

DUN I LOVE pisze: 25 sty 2019, 22:42 🇷🇸 (10) The Djoker (C), Mario, No-Handed Backhand, Thor, Magdalia, MrHesiak, Robertinho, Żilu, CajraX, DUN I LOVE

Wypraszam sobie. ObrazekTak bez pytania? :P
W tym starciu jestem w teamie Federera. Niech się chłopaki zaorzą to RG będzie mój! Aha. I Wimbledon też. :P
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Czyli co, wykreślić? :P
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
The Djoker

Harris pisze: 25 sty 2019, 22:50
The Djoker pisze: 25 sty 2019, 21:28 Anula jesz frytki czy ja sie zle zachowuje - odswiezylem tylko pamiec koledze, no moze z ta cisowianka moglem sobie darować. :)
Mogłeś. ;)
Spoko.Ja to z przymrużeniem oka traktuje. Wiem,że w realnym świecie nawet by mi nie pisnął ;-) i jestem tego bardziej pewny niż zwyciestwa Rafy w niedzielnym finale. W necie dużo jest zakompleksionych napinaczy o których ktoś kiedyś ładnie powiedział kozak w necie pi...w świecie:)
Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

:D :D :D
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

To się nazywa projekcja.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Damian pisze: 25 sty 2019, 22:45 Mnie też dorzuć do Bałkanów, choć Baleary są niestety faworytem w mojej ocenie.
Niestety, im bliżej meczu, tym podobniejsze mam przeczucia. Nawet Bartoszek nie pomógł i racjonalnie wskazał na Hiszpańczyka. Faworyt w Novakowym Królestwie. Takie buty.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

DUN I LOVE pisze: 25 sty 2019, 23:01
Damian pisze: 25 sty 2019, 22:45 Mnie też dorzuć do Bałkanów, choć Baleary są niestety faworytem w mojej ocenie.
Niestety, im bliżej meczu, tym podobniejsze mam przeczucia. Nawet Bartoszek nie pomógł i racjonalnie wskazał na Hiszpańczyka. Faworyt w Novakowym Królestwie. Takie buty.
H2H na harddzie. Dajmy np. 5 ostatnich spotkań.
:]
Już tu wystarczająco zaklinaczy, błagam.
Harris

Post autor: Harris »

The Djoker pisze: 25 sty 2019, 22:57
Harris pisze: 25 sty 2019, 22:50

Mogłeś. ;)
Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?
Całe życie trenuje i znam swoje możliwości ;-) Na mnie bicki Rafy nie robią jak na większosci wrażenia bo wcale nie uważam żeby był jakoś specjalnie zbudowany żeby mu z tego powodu koks zarzucać ale uwielbiam skurczybyka za to że nigdy nie odpuszcza, nigdy nie wałkuje meczy i potrafi pieknie wygrywac ale i godnie przegrywać.Nie wiem czy wiecie ale Djoker to choleryk, który to starannie ukrywa. On zawsze musi miec wszystko pod swoje dyktando.W tym jest troszkę do mnie podobny hihi ale to jest tak naprawdę tyran i nerwus.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Magda, mnie interesuje H2H w szlemach, na hard jest 2-2.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

DUN I LOVE pisze: 25 sty 2019, 23:01
Na poprawę humoru Dawidzie:

Ma być też nowy album.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2019, 23:07 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Ja humor mam bajeczny akurat. :D

Niemniej, dzięki.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Nie no, to mamy wszyscy, nieczęsto się trafia taka radość na naszym skromnym forum.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Rroggerr pisze: 25 sty 2019, 22:41 Nie umiem tak łatwo jak Wy orzec kogo wygrana będzie miała historycznie większe konsekwencje.
Podwójny karierowy, ubicia najgroźniejszego rywala na jego podwórku. Jak w Paryżu wpadnie #19, temat Goata można uznać za zamknięty.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Zablokowany