Australian Open 2019

Obrazek
Awatar użytkownika
Sowa

Re: Australian Open 2019

Post autor: Sowa »

DUN I LOVE pisze: 25 sty 2019, 23:05 Magda, mnie interesuje H2H w szlemach, na hard jest 2-2.
USO 6 lat temu ostatnio. No błagam. :D
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

Jeżeli Rafa zostanie utrzymany w ryzach rozsądnej polityki startowej, Djoković nie będzie miał podjazdu w Paryżu, skoro nawet tutaj buki kursują w okolicach remisu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Anula

Post autor: Anula »

Sowa pisze: 25 sty 2019, 22:46 Ekhm... Mamy taką drużynę, że chyba trzeba na ten mecz coś mocniejszego. Ewentualnie Anula może coś skołuj. hahaha
Neospasmina ewentualnie Nervomix Forte. Popic melissą. :P
Harris

Post autor: Harris »

Wy na serio myślicie że Nole wytrzaska rozpędzonego Hiszpana? Do niedawna była gadka czy seta urwie a teraz już cały mecz widzę....Aż takie wrażenie ogranie sparaliżowanego Francuza zrobiło?Bierzcie pod uwage,że styl jego gry idealnie pasował Serbowi. Taka gra nijaka bez uderzenia kończącego to woda na młyn dla Serba, który do tego miał dzien konia ale z Nadalem takiego grania na pół gwizdka w zwolnionym tempie nie będzie.Słyszeliście co mówił komentator Eurosportu Nadal jest agresywniejszy, piekielnie solidny, nieomylny a Courier dodał,że Hiszpan jest w najlepszej formie podczas tego turnieju a Jimi chyba troszkę więcej wie o tenisie niż Djoker z tenisowego forum...Pamietam jak grał i ten jego niepowtarzalny forehand z biodra jak rewolwerowiec. Courier, Agassi, Sampras to była drużyna.Jeszcze teraz w tym składzie nie mieliby równych w Davis Cupie, piekne czasy:)
Awatar użytkownika
The Djoker

Post autor: The Djoker »

Harris pisze: 25 sty 2019, 23:04
The Djoker pisze: 25 sty 2019, 22:57
Harris pisze: 25 sty 2019, 22:50

Spoko.Ja to z przymrużeniem oka traktuje. Wiem,że w realnym świecie nawet by mi nie pisnął ;-) i jestem tego bardziej pewny niż zwyciestwa Rafy w niedzielnym finale. W necie dużo jest zakompleksionych napinaczy o których ktoś kiedyś ładnie powiedział kozak w necie pi...w świecie:)
Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?
Całe życie trenuje i znam swoje możliwości ;-)
Ale co pakujesz na silce czy cwiczysz sztuki walki czy obie te rzeczy?
Anula

Post autor: Anula »

Harris pisze: 25 sty 2019, 23:15 Wy na serio myślicie że Nole wytrzaska rozpędzonego Hiszpana?
Wystarczy, że podstawi mu nogę. Obrazek
Awatar użytkownika
The Djoker

Anula pisze: 25 sty 2019, 23:19
Harris pisze: 25 sty 2019, 23:15 Wy na serio myślicie że Nole wytrzaska rozpędzonego Hiszpana?
Wystarczy, że podstawi mu nogę. Obrazek
Ty tez? Serio? Ah te thc.
Awatar użytkownika
jaccol55

Post autor: jaccol55 »

Mam pytanie do tych co obstawiają spotkania.

Jeśli jakiś zawodnik nie wystartuje w danym turnieju, to czy stawka jest zwracana?

Na RG na Majrzaka jest kurs 2500. Zastanawiam się nad postawieniem pewnej sumki, ale nie wiem czy mi zwrócą pieniądze, jeśli nie wystartuje w turnieju. :mrgreen:
Harris

The Djoker pisze: 25 sty 2019, 23:16
The Djoker pisze: 25 sty 2019, 22:57 Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?
Obie te rzeczy ale ja całe życie coś trenowałem, do 20 roku życia piłke nożna w Legii, wczesniej w szkole sportowej byłem. Potem zostawiłem piłkę bo byłem na wymagającej uczelni SGH i nie chciałem zawalic a Mamusia mi mówiła z grania w piłke chleba nie będzie hihi.Do dziś mam kaca,że to porzuciłem bo studia każdy może skończyc a robić to co sie lubi i miec z tego duża kase to podwójna korzyśc i satysfakcja ale było mineło.W liceum juz mi koledzy odradzali studia i żebym grał zawodowo bo mam do tego talent i tak nieskromnie powiem,że niczego w życiu lepiej nie robiłem niż grałem w piłkę..
jak widzicie ten mecz Osaki z Kvitovą.Rozum mi podpowiada że Kvitova ale złapałem buka na małej pomyłce i żeby ja wykorzystać potrzebuje seta Japonki. Da radę?
Harris

jaccol55 pisze: 25 sty 2019, 23:21 Mam pytanie do tych co obstawiają spotkania.

Jeśli jakiś zawodnik nie wystartuje w danym turnieju, to czy stawka jest zwracana?

Na RG na Majrzaka jest kurs 2500. Zastanawiam się nad postawieniem pewnej sumki, ale nie wiem czy mi zwrócą pieniądze, jeśli nie wystartuje w turnieju. :mrgreen:
Zwrócą Ci jak nie wyjdzie do pierwszego meczu, chyba ze by wyszedl i skreczował to wtedy przepada. Ja stawiałem na Nadala po drugiej rundzie gdy kurs był prawie 7 na niego i gdyby jutro tfu tfu skreczował to bym miał przegraną. A jakbym stawiał tylko na ten jutrzejszy mecz osobny zakład to w przypadku kreczu miałbym zwrot stawki.Dlatego takie granie całego turnieju niesie ze sobą ryzyko bo przy kreczach w którejkolwiek rundzie nie ma zwrotu tylko przegrany bet ale jak w ogóle nie przystapi do turnieju czy kwalifikacji to u każdego buka masz zwrot.Moja jednak rada nie stawiaj tego nawet jakby kurs byłby 10000 bo to nierealne. Sam widzisz ile znaczy doswiadczenie na pewnym etapie turnieju. Dziś Francuz wyszedł do półfinału elektryczny bo to dla niego była absolutna nowośc i nie udzwignął tego..
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

jaccol55 pisze: 25 sty 2019, 23:21 Mam pytanie do tych co obstawiają spotkania.

Ty weź lepiej mi pomóż, bo też mam zagadkę. Dziś w nocy około 2:30 naszego czasu Majchrzak gra z Banesem. Załóżmy, że przegra. I teraz tak: ile musiałbym postawić (kurs na Australijczyka wynosi 6.1), żeby Kamilos za ten jeden konkretny mecz dostał mniej hajsu niż ja? :D
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Harris pisze: 25 sty 2019, 23:23
Obie te rzeczy ale ja całe życie coś trenowałem, do 20 roku życia piłke nożna w Legii, wczesniej w szkole sportowej byłem. Potem zostawiłem piłkę bo byłem na wymagającej uczelni SGH i nie chciałem zawalic a Mamusia mi mówiła z grania w piłke chleba nie będzie hihi.Do dziś mam kaca,że to porzuciłem bo studia każdy może skończyc a robić to co sie lubi i miec z tego duża kase to podwójna korzyśc i satysfakcja ale było mineło.W liceum juz mi koledzy odradzali studia i żebym grał zawodowo bo mam do tego talent i tak nieskromnie powiem,że niczego w życiu lepiej nie robiłem niż grałem w piłkę..
jak widzicie ten mecz Osaki z Kvitovą.Rozum mi podpowiada że Kvitova ale złapałem buka na małej pomyłce i żeby ja wykorzystać potrzebuje seta Japonki. Da radę?
Miło, że piszesz dłuższe posty, ale prosiłbym o stosowanie polskich znaków diakrytyczych oraz, na litosć boską, stawiania przecinków przynajmniej przed "że", "ale", "więc" i "bo".
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
Awatar użytkownika
The Djoker

Seta wezmie Japonka ale mecz Petra moim zdaniem. Na jakiej pozycji grales?
Harris

robpal pisze: 25 sty 2019, 23:48
Harris pisze: 25 sty 2019, 23:23
Miło, że piszesz dłuższe posty, ale prosiłbym o stosowanie polskich znaków diakrytyczych oraz, na litosć boską, stawiania przecinków przynajmniej przed "że", "ale", "więc" i "bo".
A nie stawiam? To jakieś forum trolli czy co to ma być?Co to są znaki diakrytyczych i LITOŚĆ ZAPOMNIAŁES KRESECZKI NAD ś.....miszczu ortografii:) :brawo:
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

hahaha
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
Mario

Post autor: Mario »

Djoker, ale chociaż jakimś współ-kapitanem mógłbyś mnie po starej znajomości zrobić...

Btw, genialna dyskusja. Wprawdzie wiele wspólnego z rzeczywistością to nie ma, ale po pijaku czyta się znakomicie. Dobra robota.
Harris pisze: 25 sty 2019, 23:15a Jimi chyba troszkę więcej wie o tenisie niż Djoker z tenisowego forum...
Djokera to Ty szanuj, tajemnicą poliszynela jest to, że miał robić wywiady na RLA zamiast Couriera, tylko mu się ruszyć z Warszawy nie chciało...
MTT bilans finałów (22-29)
W: Queen's Club 13, Monte Carlo 14, Australian Open 15, Nottingham 15, Chennai 16, Rio de Janeiro 17, Wiedeń 17, Acapulco 18, Madryt 18, Queen's Club 21, Cincinnati 21, Indian Wells 21, World Tour Finals 21, s-Hertogenbosch 22, Roland Garros 23, Astana 23, Hong Kong 24, Madryt 24, Umag 24, Tokio 24, Australian Open 2025, Dallas 25
F: Auckland 14, Miami 14, Roland Garros 14, Waszyngton 14, World Tour Finals 14, Rio de Janeiro 15, US Open 15, Estoril 16, Pekin 17, Rio de Janeiro 18, Monte Carlo 18, Rzym 18, Lyon 18, Metz 18, Hamburg 20, Madryt 21, St. Petersburg 21, Adelajda-2 22, Buenos Aires 22, Rio de Janeiro 22, Cincinnati 22, Astana 22, Rio de Janeiro 23, Bastad 23, Rio de Janeiro 24, Dubaj 24, Basel 24, Brisbane 25, Buenos Aires 25
Awatar użytkownika
robpal

Harris pisze: 25 sty 2019, 23:56 A nie stawiam? To jakieś forum trolli czy co to ma być?Co to są znaki diakrytyczych i LITOŚĆ ZAPOMNIAŁES KRESECZKI NAD ś.....miszczu ortografii:) :brawo:
Nie stawiasz i nie jesteś Djokerem, żeby mieć tu taryfę ulgową :mrgreen:
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
Harris

The Djoker pisze: 25 sty 2019, 23:54 Seta wezmie Japonka ale mecz Petra moim zdaniem. Na jakiej pozycji grales?
W ataku.Próbowali mnie w pomocy ale myślałem,że płuca wypluje. Na tej pozycji trzeba mieć żelazne płuca jak Nadal i biegać od jednego końca boiska do drugiego, pomagać w obronie i wspierać atak.Ja zawsze byłem typem sprintera czyli więcej białych włókien i granie w pomocy to była dla mnie rzeźnia. Do dziś podziwiam piłkarzy że potrafią nawet 13 km w trakcie meczu zrobić. Piłkarze to teraz bardziej biegaczo-kopacze niż piłkarze.
Harris

robpal pisze: 26 sty 2019, 0:01
Harris pisze: 25 sty 2019, 23:56 A nie stawiam? To jakieś forum trolli czy co to ma być?Co to są znaki diakrytyczych i LITOŚĆ ZAPOMNIAŁES KRESECZKI NAD ś.....miszczu ortografii:) :brawo:
Nie stawiasz i nie jesteś Djokerem, żeby mieć tu taryfę ulgową :mrgreen:
Poluzuj majty, ja tu gościnnie. Po niedzieli znikam. ;-)
Awatar użytkownika
robpal

Harris pisze: 26 sty 2019, 0:03 Poluzuj majty, ja tu gościnnie. Po niedzieli znikam. ;-)
Wielu było tu "gościnnie" i potem zostało np. na 10 lat ;)
Zablokowany